Bolidul de 240.000 de euro al lui Robert Nica, distrus din greşeală de poliţişti. Interlopul, arestat pentru 29 de zile

Robert Nica, fost lider al Clanului Sportivilor, a fost fugărit de polițiști, vineri, după ce un echipaj al Secției 26, din București, l-a observat pe acesta l-a volanul bolidului său în valoare de aproximativ 240.000 de euro. Interlopul avea permisul suspendat şi a fost prins după o urmărire ca îm filme. Mai mult, bărbatul ar fi fost sub influența drogurilor, iar în automobil s-ar fi găsit și o cutie în care se aflau mai multe grame de cocaină.

21 feb. 2023, 08:50
Bolidul de 240.000 de euro al lui Robert Nica, distrus din greşeală de poliţişti. Interlopul, arestat pentru 29 de zile
Bolidul de 240.000 de euro al interlopului Robert Nica, distrus din greşeală de poliţişti

Bolidul de 240.000 de euro al interlopului Robert Nica, distrus din greşeală de poliţişti. Același echipaj de poliție îl oprise pe Robert Nica și cu o zi înainte, însă autoturismul era condus de șoferul său. Vineri, polițiștii au observat din nou mașina respectivă, în trafic, dar, de această dată, la volan se afla chiar Robert Nica.

Interlopul nu a oprit la semnalele agenţilor, a accelerat la maximum, a lovit o mașină în care se afla un bărbat, după care și-a continuat drumul până când a fost prins. Pe lângă faptul că avea permisul suspendat, bărbatul ar fi fost sub influența drogurilor, iar în automobil s-ar fi găsit și o cutie în care se aflau mai multe grame de cocaină. Robert Nica a fost încătușat și predat polițiștilor Brigăzii Rutiere, care l-au dus la INML, pentru analize.

Citeşte şi: Afaceristul Robert Nica, apropiat al Clanului Sportivilor şi al liderului galeriei FCSB Gheorghe Mustaţă, reţinut de poliţie după o urmărire ca-n filme. A spart barajul poliţiei, a provocat un accident şi în portbagaj avea droguri VIDEO

Autoritățile au adus o platformă pentru ridicarea bolidului care urma să fie dus la sediul instituției, care s-a dovedit prea mică, iar autoturismul, care și așa era avariat după accidentul din timpul urmăririi a căzut și i s-ar fi rupt o roată, scrie SpyNews.

Robert Nica a fost reținut, iar ulterior instanța Judecătoriei Sectorului 4 a decis arestarea acestuia pentru 29 de zile.