BOMBĂ! A venit Crăciunul la LIDL! S-au băgat brazi naturali la vânzare și jumatăte de porc! Kilogramul e sub 10 RON

Sărbătorile au venit mai devreme la LIDL. Marele retailer a venit cu oferte de nerefuzat pentru perioada imediat următoare.

25 nov. 2021, 00:32

A venit Crăciunul la LIDL! Vedetele promoției sunt chiar bradul natural și carnea de porc, care vin cu un preț fabulos chiar în preajma sărbătorilor de iarnă.

A venit Crăciunul la LIDL! S-au băgat brazi naturali la vânzare și jumatăte de porc! Kilogramul e sub 10 RON

Astfel, bradul natural de Crăciun Nordmann, la dimensiunea de 200-225 cm îl găsim la prețul unic de 99,99 lei.  Totodată, putem cumpăra și carne de porc la 9,99 lei kilogram. Prețul per carcasă este de 499,90 de lei, iar greutatea aproximativă este de 40-50 de kilograme.

Cei care totuși optează pentru un brad artificial, îl pot găsi la prețul de 299 de lei. Acesta vine însoțit de suport metalic, are trei ani garanție și măsoară 210 cm înălțime.

De altfel, Lidl vine cu primele oferte de cadouri pentru perioada următoare. Lanțul de retail Lidl a anunţat primele oferte la jucării pentru copii din catalogul de Crăciun. Instrumente muzicale, păpuşi sau figurile din desene animate, puzzle-uri sunt câteva dintre ofertele Lidl din săptpmâna 15 – 21 noiembrie 2021.

Pentru micuţii muzicanţi Lidl oferă la vânzare un set de tobe electronice ideale pentru casă, datorită designului compact şi posibilităţii de a regla intensitate sonoră. Preţul este de 249,00 Lei.

De asemenea, aveţi de ales între două seturi de instrumente muzicale care conţin tamburină, tobă cu cadru sau triunghi cu băț metalic, instrumente ce pot fi folosite atunci când cel mic merge la colindat. Pentru fetiţele de peste 3 ani, Lidl aduce păpuşile Elsa şi Anna, persoanjele principale din Regatul de gheaţă.

Pentru băieţi, Lidl a pregătit Seturi figurină cu autovehicul, cu licență Paw Patrol, la preţ de 49,99 lei fiecare, şi mingii liminoase cu persoanje îndrăgite de cei mici, la preţ de 13.99 lei.

Lidl a venit și cu un mic ghid de precauții pe care românii trebuie să le ia în timpul sărbătorilor de iarnă. Ai așteptat cu toată nerăbdarea să vină sărbătorile, să împodobești casa și bradul, să creezi pentru copilul tău un decor de poveste? Te-ai pregătit să intri în bucătărie și să prepari cele mai delicioase aperitive, fripturi și dulciuri festive? Să îi cumperi cele mai frumoase și interesante jucării și cadouri? Un singur aspect poate că nu l-ai luat în seamă și nu te-ai gândit la el. Că pe copil îl pândesc o mulțime de pericole nu numai afară, ci și în casă. Și exact din cauza unora dintre lucrurile mai sus enumerate. N-ai fi crezut, nu-i așa? Ei bine, de sărbători va trebui să fiți foarte precauți cu o mulțime de lucruri și să îi asigurați copilului siguranța de care are nevoie. Copilul e curios și imprevizibil, de felul lui, dar dacă mai este și micuț… s-ar putea să fie mai dificil. Ai nevoie de o atenție sporită în permanență, mai ales pentru… amănunte. Iată ce pericole există.

Bradul de Crăciun

N-ai fi zis, dar tocmai vedeta sărbătorilor se poate transforma într-un real pericol pentru cel mic. Indiferent că este vorba de un brad natural sau de unul artificial, este important să fie stabil și bine ancorat. Nu îl subaprecia pe copil spunându-ți ”Lasă, că nu poate el să-l dărâme!”. Nici nu bănuiești de ce poate fi capabil dacă își pune ambiția. Și nu e vorba că strică bradul, sparge globurile (vom „vorbi” și despre ele!) sau face mizerie prin casă. Astea sunt ultimele lucruri la care te vei gândi. E vorba că se poate accidenta și speria îngrozitor.

În al doilea rând, va trebui să ai mare grijă la instalațiile de iluminat. În niciun caz nu vei folosi improvizații, respectiv instalații pe care să le fi „cârpit” cu bandă izolatoare în punctele în care se producea scurtcircuit! O instalație nu costă foarte mult și în niciun caz nu merită să riști integritatea copilului pentru ea. Ai grijă și la firele întinse prin casă, de la brad până la priză/prelungitor, pentru că se poate împiedica de ele. Și apropo de prize și prelungitoare, copilul nu trebuie sub nicio formă să aibă acces la ele! Riscul de electrocutare este uriaș!

Afirmam ceva mai sus că și globurile pot fi periculoase. Așa este. Mai cu seamă cele din sticlă. Da, sunt frumoase, sunt deosebite și probabil că au costat destul de mult. Dar se sparg foarte ușor, pentru că sunt fragile, din sticlă subțire. Iar cioburile vor fi și ele extrem de fine. Atât de fine încât aproape că nu le vei putea găsi, iar copilul se poate răni în ele. Ca să nu mai spunem că cei mici sunt tentați să ducă globurile la gură și să le muște… Așa că mai bine folosește globuri din alte materiale, precum lemn,, iar pe cele din sticlă, dacă ții nepărat să le pui în brad, măcar pune-le cât mai sus, unde nu ajunge piciul.

Lumânările din aranjamente

Tuturor ne place lumina caldă a lumânărilor, mai ales pe o masă festivă. Dar nu cât timp ai un copil mic. Poate că ai observat cât de rapid și imprevizibil poate fi. O clipă, doar de o clipă are nevoie ca să le pună la pământ, așa aprinse cum sunt.

Jucăriile

Mare atenție atunci când îi cumperi copilului jucării. Doar asta aduce Moș Crăciun, nu-i așa? Ocolește acele jucării care se pot dezmembra în piese mici, care mai apoi pot fi înghițite sau la cele din pluș care pot fi alergene ori pot provoca înec.

Alcoolul și nucile

Nu lăsa copilul nesupravegheat și nu lăsa la îndemâna lui paharele și sticlele cu băutură. Curiozitatea este mare iar organismul lui nu poate face față unei substanțe atât de periculoase cum este alcoolul. De asemenea, dacă îl știi alergic la nuci, alune, arahide, evită să lași în preajma lui preparate care conțin astfel de alimente. Și dacă nu este alergic, alunele și arahidele sunt periculoase fie și numai pentru faptul că se poate îneca lesne cu ele.

Citește și: Incredibil! Cât câştigă un casier la LIDL în Marea Britanie! Lanţul de supermarketuri tocmai a majorat salariile! In România nici IT-iştii nu iau atâţia bani pe lună