Bomba anului. FCSB ar putea să redevină Steaua. Planul secret al lui Gigi Becali

Gigi Becali continuă să spere că va ajunge la o înţelegere cu Ministerul Apărării Naţionale pentru ca echipa sa, FCSB, să poată purta din nou numele Steaua.    

05 dec. 2017, 08:24
Bomba anului. FCSB ar putea să redevină Steaua. Planul secret al lui Gigi Becali

Dezvăluirea a fost făcută de fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu, la emisiunea Tribuna 0, de la Europa FM.

Vă mărturisesc ceea ce mi-a spus Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB mi-a spus că el crede şi speră că mai devreme sau mai târziu va ajunge la o înţelegere cu Armata. Va recupera tot ce are el de recuperat, siglă, palmares şi tot ce a implicat acest scandal. Mi-e greu să fac o afirmaţie, nu sunt implicat, nu am nicio legătură cu FCSB şi evit să fac mai multe comentarii„, a declarat Iordănescu.

Clubul lui Gigi Becali a rămas fără numele Steaua din martie 2017, după decizia instanţelor, în urma conflictului dintre Gigi Becali şi Armată. „Roş-albaştrii” s-au înscris şi în actualul sezon al cupelor europene, cu noul nume, FCSB, iar UEFA le recunoaşte palmaresul complet al Stelei, inclusiv Cupa Campionilor din 1986.

Ministerul Apărării Naţionale a înfiinţat o nouă echipă în vară în liga a patra, CSA Steaua, despre care pretinde că ar avea palmaresul clubului din Ghencea de până în 2003.