Anamaria Prodan și Corina Caciuc se întrec în cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Cu ce a răsfățat-o Reghe pe iubita lui

Anamaria Prodan și Corina Caciuc se întrec în cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Chiar dacă războiul dintre cele două pare să se fi încheiat, nu este deloc așa. Acum, au ales o altă cale, mai silențioasă.

15 feb. 2023, 09:36
Anamaria Prodan și Corina Caciuc se întrec în cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Cu ce a răsfățat-o Reghe pe iubita lui
Anamaria Prodan și Corina Caciuc se întrec în cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Anamaria Prodan și Corina Caciuc se întrec în cadouri de Ziua Îndrăgostiților. În plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, impresara spune că și-a găsit marea dragoste recent, în persoana unui om de afaceri. Până acum, vedeta a avut grijă să îi țină identitatea secretă, chiar dacă a postat o imagine în care stă în brațele lui.

Anamaria Prodan și Corina Caciuc se întrec în cadouri de Ziua Îndrăgostiților

În timp ce Corina Caciuc, actuala iubită a lui Reghe, se laudă cu buchetul imens de  trandafiri roșii pe care l-a primit cadou de Ziua Îndrăgostiților de la Laurențiu Reghecampf, Prodanca s-a pozat alături de iubitul ei, dar și cu niște bijuterii extrem de scumpe, pe care este posibil să fi primit de la bărbatul misterios.

Corina Caciuc a postat un buchet imens de flori, drept dovadă, iubitul ei nu a uitat de această zi și a vrut să îi dovedească cât de mult ține la ea. Ea așteaptă finalizarea divorțului dintre Reghe și Prodanca, pentru a se putea căsători legitim.

Anamaria Prodan a împărtășit cu urmăritorii ei o imagine cu bijuteriile de la mână, sugerând că una din brățări, cel puțin, ar putea fi un cadou de la noul bărbat din viața sa.

Citește și: Dan Alexa, dezvăluiri despre Anamaria Prodan, la 4 ani după ce a fost bătut: „Ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei”. Care este relația lor acum

Anamaria Prodan dă o nouă lovitură în afaceri

Anamaria Prodan își dorește să contribuie la succesul viitorilor campioni din fotbalul românesc și pune bazele unei academii diferite față de cele existente pe plaiurile mioritice. Impresara a dezvăluit că are mari așteptări de la această academie deoarece este un proiect de suflet pentru a așteptat foarte mult timp.

„Acesta e un proiect de suflet al meu. Am așteptat ceva timp până am considerat că pot face chestia asta pentru copiii noștri, că pot face o academie într-adevăr profi în sensul adevărat al cuvântului, că pot aduce niște programe pe care cu sfințenie le urmează copiii academiilor mari din lume, celebre, că pot avea niște oameni care lucrează cu drag alături de acești copii, că pot face individualizare cu niște antrenori care într-adevăr ca fotbaliști au fost de un talent uluitor, iar acum la maturitate chiar au o dragoste aparte pentru fotbal și își doresc din suflet să scoată generații de fotbaliști care știu să lovească mingea cum trebuie încă de la nivelul copiilor și juniorilor”, a declarat Anamaria Prodan.