BOMBA ANULUI: Mircea Lucescu la Rapid! Care este adevărata MIZĂ a MUTĂRII

Dan Tudorache, primarul sectorului 1, este foarte aproape de a reuşi o mutare-șoc: revenirea în antrenorat a lui Mircea Lucescu, la Rapid. Edilul încă nu a obținut acordul lui "Il Luce", dar continuă să-l preseze pe tehnicianul în vârstă de 74 de ani să-i ia locul lui Daniel Pancu.

RomaniaTV.net
12 sept. 2019, 04:43
BOMBA ANULUI: Mircea Lucescu la Rapid! Care este adevărata MIZĂ a MUTĂRII

Dan Tudorache îl presează pe Mircea Lucescu să redevină antrenor al giuleștenilor.

„Lucescu nu i-a spus „Nu!” primarului, a acceptat să continue discuțiile, ba chiar i-a dat de înțeles c-ar fi posibil să accepte postul”, pretind surse din club, citate de GSP.

Mircea Lucescu, 74 de ani, l-ar înlocui pe fostul lui jucător de la Rapid și de la Beșiktaș, Daniel Pancu, 42 de ani.

Mircea Lucescu îl apără pe Gigi Becali. „Generalii sunt de vină! Ce au rezolvat cu o echipă din Liga 4?”

Prin această mutare, Tudorache ar da o lovitură de imagine fantastică, mai ales în perspectiva alegerilor locale din 2020: i-ar cuceri pe suporterii vișinii, care ar trece și peste o eventuală ratare a promovării. Rapidiștii votează, deci miza e concretă.

„Tudorache e convins că dacă l-ar convinge pe Lucescu ar fi ca și cum și-ar asigura victoria în alegeri”, explică apropiați ai primarului.

Primarul nu e acționar al Rapidului, nu are nici vreun post executiv, dar funcționează în continuare ca un fel de patron al vișiniilor, de când a girat reînființarea echipei, înscrierea ei în competiții și recuperarea numelui și a mărcii istorice.