BOMBA ANULUI! Un celebru prezentator TV din România, mărturisire în premieră: „Sunt gay! Şi ce dacă?”

Răzvan Botezatu a făcut mărturisiri complete despre sexualitatea lui, asumându-și că este gay. Prezentatorul TV susţine că s-a săturat să trăiască în minciună când vine vorba de orientarea sa sexuală.

28 ian. 2019, 07:32
BOMBA ANULUI! Un celebru prezentator TV din România, mărturisire în premieră: „Sunt gay! Şi ce dacă?”

Răzvan Botezatu a decis să mărturisească public că este gay.

„Vreau să aflați asta de la mine și nu din alte părți! Unii dintre voi ar putea spune: „Și ce este nou?”. Alții s-ar putea să nu fi știut sau să nu „suspecteze”. Poate vă veți întreba: trebuie încă să menționezi sexualitatea în 2019? Cred că da! Sigur, în anii trecuți s-au întâmplat multe în ceea ce privește acceptarea, dar suntem încă departe de normal. Aceste cuvinte nu ar trebui să se refere la propria mea ieșire personală, ci la cât de important este să înțelegem oameni care sunt diferiți de noi și luându-ne ca fiind diferiți de la sine înțeles”, este începutul spovedaniei făcute de Răzvan Botezatu pentru WOWbiz.ro.

ŞOC ÎN SHOWBIZ! Răzvan Botezatu a încercat să se SINUCIDĂ! DETALII MACABRE

Prezentatorul TV a adăugat că a avut de suferit enorm din cauza faptului că este diferit: „Am fost agresat atât fizic cât și verbal doar pentru că unii presupuneau că aș fi gay. Am fost împins de multe ori, etichetat și pus la zid. Au fost multe nopți în care am plâns. Observațiile homofobe se fac mereu… „Ăsta e gay!” – o sentință pe care am auzit-o din nou și din nou, chiar de la oameni apropiați de mine. Și sincer… nu-mi pasa. Cred că sunt liber să iubesc pe cine vreau eu… și cred că nimeni nu are dreptul să judece!”.

Răzvan Botezatu recunoaşte că a fost ABUZAT SEXUAL. Mărturisire CUTREMURĂTOARE: „O traumă care m-a marcat pe viaţă!”

„Presupun că nu trebuie să vă explic că faptul de a fi homosexual nu este o alegere. Recunosc: am fost speriat mulți ani. E adevărat, îmi asum că voi fi înjurat, că voi fi ironizat și privit altfel. Dar, am decis să explic tuturor cine sunt eu cu adevărat. Am decis să nu mă mai ascund, am obosit să port masca unui heterosexual. Sunt gay și cu asta basta. Sunt gay, și ce dacă nu sunt altfel? Nu sunt tot Răzvan Botezatu?”, a mai spus prezentatorul TV.