BOMBĂ în cazul Caracal! Alexandra Măceşanu a fost văzută într-un aeroport. Mama a confirmat

Familia Alexandrei Măceşanu trece prin momente cumplite şi speră ca fiica lor să fie încă în viaţă, cu toate că a fost emis certificatul de deces. Cu toate acestea, probele adunate de anchetatori nu au fost de ajuns pentru rudele fetei. În ultimele zile, mama Alexandrei a primit o vestă bombă care ar putea răsturna complet cazul Caracal.  

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 10:28
BOMBĂ în cazul Caracal! Alexandra Măceşanu a fost văzută într-un aeroport. Mama a confirmat

În cadrul emisiunii online moderată de unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, mama Alexandrei a confirmat faptul că a primit o fotografie cu o fată despre care creste că este chiar Alexandra, minora considerată de către autorităţi decedată.

Citeşte şi: Caz Caracal. Alexandru Cumpănaşu are dovada că Alexandra Măceşanu trăieşte. Ce a primit mama fetei

„Am primit zeci şi sute de poze până acum. Unele ni le-ai trimis si tu (n.r.: Alexandru Cumpanasu), primite la rândul tău de la alţii. Şi lumea încerca să mă convinga că este ea. Ba că are aluniţă, ba ca seamăna altfel”, a spus Teodora Măceşanu.

De data aceasta, Teodora Măceşanu crede cu tărie că este vorba despre fiica sa. Mai ales că a observat anumite gesturi specifice Alexandrei.  „Din prima am spus că este Alexandra. Aşa cum am văzut-o eu şi din profil, anumite gesturi ale ei…este ea”, a precizat Teodora Măceşanu.

Citeşte şi: Poliţiştii care nu au salvat-o pe Alexandra după apelul la 112, daţi afară din sistem

 În fotografile, apare o fată ce pare a fi Alexandra Măceşanu într-un aeroport de tranzit din Europa. Familia Alexandrei a început demersurile pentru a se face verificări în două state europene. 

Conform Teodorei Măceşanu, persoana care i-a trimis fotografia „este o persoana care mie mi se pare de incredere. Am vorbit de multe ori în ultima vreme pe apel video cu ea, are familie şi îmi inspiră încredere”.

Până în acest moment, familia nu a făcut public locul în care a fost realizată fotografia, cu exactitate, identitatea sursei sau fotografia.