Bombă în divorţul anului! Cu cine ar fi înşelat-o Pepe pe Raluca Pastramă

Raluca Pastramă își dorește un divorț liniștit la notar după ce Pepe a anunțat despărțirea printr-un clip pe YouTube. Cei doi nu au dezvăluit motivul rupturii.

04 nov. 2020, 08:27
Bombă în divorţul anului! Cu cine ar fi înşelat-o Pepe pe Raluca Pastramă

Scandalul dintre cei doi ar fi pornit de la atitudinea distantă a lui Pepe față de soția lui. Mai mult decât atât, acesta s-ar fi conversat cu mai multe femei, iar cu una dintre acestea ar fi avut o relație interzisă. Ar fi vorba despre o persoană cunoscută în lumea showbiz-ului, scrie VoxBiz.ro.

Oana Zăvoarnu aruncă BOMBA! Care este SECRETUL divorţului dintre Pepe şi Raluca Pastramă: „E fomiţă mare!”

Raluca Pastramă i-ar fi reproșat lui Pepe că o înșeală cu o altă femeie, dar acesta i-a spus că nimic nu ar fi adevărat. Într-o emisiune pe YouTube în care au fost împreună, Raluca a ținut să precizeze că ea a avut motive să-l ierte de multe ori pe soțul ei și că acesta are telefonul codat astfel că nu poate să vadă cine sunt femeile care-i trimit lui mesaje.

Ce avere au de împărţit Pepe şi Raluca. Cei doi deţin afaceri de sute de mii de euro

„Aș avea multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze”, a spus Raluca Pastramă.