Bombă în dosarul Emi Pian! Ciprian Napy, presupusul ucigaş, se declară nevinovat şi cere să iasă din închisoare

Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napy, a fost arestat de săptămâna trecută, fiind principalul suspect în cazul morții lui Emi Pian. Tânărul contestă decizia judecătorilor și cere să fie eliberat, declarând că nu a comis crima!

11 aug. 2020, 06:18
Bombă în dosarul Emi Pian! Ciprian Napy, presupusul ucigaş, se declară nevinovat şi cere să iasă din închisoare

UPDATE: Presupusul ucigaş al interlopului Emi Pian rămane în arest preventiv. Este decizia de uzltima ora a instanţei. Acesta susţine că este nevinovat şi le-a cerut magistraţilor să fie plasat sub control judiciar sau arest la domiciliu.

Magistraţii Curţii de Apel din Bucureşti au decis ca principalul suspect cazul uciderii interlopului Emi Pian să rămână în Arestul Central.

Acesta ceruse înlocuirea măsurii arestării preventive cu arestul la domiciliu şi cu măsura controlului judiciar.

Richard Emanuel Gheorghe va fi audiat prin videoconferinţă, marţi, 11 august fiind prima zi a începerii procesului. De asemenea, avocații lui Ciprian Napy vor cere înlocuirea măsurii arestului preventiv, pe 30 de zile, cu arest la domiciliu sau control judiciar.

Graţian, unul dintre fraţii lui Emi Pian, rupe tăcerea. Declaraţii incendiare: „Au vrut să se afirme şi să omoare un Duduianu”

Richard Emanuel Gheorghe susține că este nevinovat pentru cele întâmplate, ba mai mult, spune că are și probe cu ajutorul cărora poate demonstra că nu de la el a pornit scandalul care s-a încheiat cu o înmormântare.

Noi informaţii despre moartea lui Emi Pian. Unul dintre martorii audiaţi: „Crima a fost la comandă, premeditată”

Ciprian Napy va pune în fața magistraților, prin intermediul celor care îl reprezintă în instanță, mai multe probe care i-ar dovedi nevinovăţia în cazul morții interlopului în vârstă de 39 de ani.