Graţian, unul dintre fraţii lui Emi Pian, rupe tăcerea. Declaraţii incendiare: „Au vrut să se afirme şi să omoare un Duduianu”

Graţian, unul dintre fraţii lui Emi Pian, a rupt tăcerea şi a făcut declaraţii incendiare la România TV despre moartea liderului clanului Duduianu. Bărbatul a confirmat faptul că fratele său a fost ucis cu premeditare, după mai multe ameninţări cu moartea.

RomaniaTV.net
10 aug. 2020, 18:56

Graţian ne-a mai declarat că nu o să existe nicio răzbunare din partea clanului, o să lase autorităţile să îşi facă treaba.

Citeşte şi: Noi informaţii despre moartea lui Emi Pian. Unul dintre martorii audiaţi: „Crima a fost la comandă, premeditată”

Mă bucur că suntem în direct, să audă toată lumea ce spun. Vreau să vă spun două cuvinte, nu vreau să vorbesc mult. S-a vorbit de răzbunare, de stabor. Nu este vorba despre aşa ceva. Eu aştept ca legea să îşi facă treaba. Noi nu am omorât pe nimeni. Şi cu răzbunare, şi cu staborul, să încheie lumea. 

Au existat ameninţări, cred că a plecat de un conflict de la Ploieşti, care a avut loc în urmă cu ceva vreme. Ei l-au ameninţat pe fratele meu că îl omoară, pentru nişte bani. Şi văd că s-au ţinut de cuvânt. Poate că puştii ăştia, care erau acolo, au vrut să se afirme şi să omoare pe unul dintre Duduianu. Fratele meu nu a avut cuţit la ea. Nu avea de gând să facă scandal. Poliţia ştie mai bine, chiar mulţumesc pentru că ancheta merge bine. 

Da, am şi eu audiat şi merg al orice oră când mă cheamă. Nu este scos la înaintare puştiul, el este ucigaşul. Eu mă simt în siguranţă acum, datorită poliţiei. Noi ne supunem legilor.

Am gonit pe mulţi din curte, ca să respectăm legea. Noi am cumpărat şi măştile şi tot. Scrie Emi Pian pe măşti. 

Am promis, astăzi, reprezentanţilor de la Poliţie, că mai mult de 40 de persoane nu vor veni la parastas. Numai rudele de gradul 1 vor veni.

Omul la nervi mai vorbeşte prostii, chiar dacă s-a vorbit despre vreo răzbunare, nu o să existe. Fratele meu a fost ucis cu premeditare, i-a promis de la Ploieşti că îl omoară. Acum trei ani, fratele meu, Elvis, a fost tăiat la gât de cumătrul lui Napi„, ne-a declarat Graţian, unul dintre fraţii lui Emi Pian.

Emi Pian, amenințat cu moartea cu șase luni înainte să fie asasinat

Liderul interlop Emi Pian și frații săi au fost amenințați cu moartea de către Remus Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Nat. Acum jumătate de an, Nat le-a reproșat liderilor clanului Pian că l-ar fi împrumutat cu dobândă pe fiului său și i-a amenințat că, pentru asemenea gesturi, este dispus să-i omoare cu sânge rece, potrivit Gândul.ro.

Imagini INCREDIBILE de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam a îngenuncheat la căpătâiul interlopului VIDEO

Nat Mincă ar fi fost de față în momentul conflictului dintre Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu și Emi Pian. Acesta ar fi privit de la mică distanță momentele dramatice în care tânărul Richard a înfipt cuțitul în piciorul lui Pian.