Bombă în fotbal: Victor Piţurcă vrea să o preia pe Steaua! „Aducem oameni cu bani!”

Victor Piţurcă, fost fotbalist şi antrenor la Steaua, a declarat că și-ar dori, împreună cu foștii săi colegi din anii '80, să preia echipa din Liga 2 și să aducă investitori cu ajutorul cărora să poată duce clubul la succesele din trecut.

26 oct. 2023, 17:00
Bombă în fotbal: Victor Piţurcă vrea să o preia pe Steaua! „Aducem oameni cu bani!”
Bombă în fotbal: Victor Piţurcă vrea să o preia pe Steaua! "Aducem oameni cu bani!"

Bombă în fotbal: Victor Piţurcă vrea să o preia pe Steaua! Acum două zile, Steaua a obținut recent o victorie importantă la Curtea de Apel București în procesul pentru palmares cu cei de la FCSB. Este a treia mare victorie pentru „militari”, după cele de la Tribunalul București și Curtea de Apel. Această decizie obligă MApN, crede Victor Pițurcă, să demareze procesele necesare pentru ca echipa să aibă dreptul de a promova începând cu sezonul viitor.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, scos din sărite de vecinul Gigi Becali. „Bă, mută oile, că sunt spre dormitorul meu!”

„În ultimul timp ne gândim să facem ceva pentru Steaua, acest nucleu de jucători care am rămas să putem să punem pe linia de plutire, să facem ca Steaua să revină la normal. Măcar să încercăm să vedem dacă își doresc. Noi, generația care a câștigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilități financiare, dar aducem oameni cu bani. Dar doriți lucrul ăsta?”, a spus Victor Pițurcă, la emisiunea Arena Sport.

Citeşte şi: EXCLUSIV Povestea neştiută al lui Cătălin Moroşanu. Îi datorează totul soţiei: „M-a susţinut de când stăteam la cămin şi împărţeam o pungă de pufuleţi” GALERIE FOTO

Steaua nu are drept de promovare în prima ligă din cauza modului de organizare, fiind persoană juridică de drept public. Pentru a putea promova în SuperLiga, va trebui să se asocieze cu un privat și să obțină statutul de entitate juridică de drept privat.