BOMBĂ în SHOWBIZ! Bianca Drăguşanu va fi din nou MIREASĂ

Bianca Drăgușanu a afirmat că este pregătită de un nou mariaj. De fapt, vorbim despre unul mai vechi, cel cu Alex Bodi!

04 aug. 2020, 15:37
BOMBĂ în SHOWBIZ! Bianca Drăguşanu va fi din nou MIREASĂ

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat de ceva timp, însă marele anunț făcut abia acum. După numeroase scandaluri, un divorț, acuzații de violență și un ordin de protecție, cei doi par să fie din nou, fericiți și foarte îndrăgostiți unul de celălalt. Cuplul tocmai s-a întors din două vacanțe minunate. Prima a fost la mare, pe litoralul românesc, alături de copii. Cealaltă a fost una mult mai extravagantă: au mers doar ei doi pe Coasta de Azur.

Teo Trandafir a pus-o la punct pe Bianca Drăguşanu! Replică dură ÎN DIRECT: „Eşti liberă să te ridici şi să pleci!”

„Am avut doi soţi, două divorţuri, urmează a treia căsătorie. Din prima căsătorie a rezultat soţia, de a doua nu am ce să vorbesc, este irelevantă. În viaţa mea se petrec atât de multe lucruri frumoase… Tot ce se întâmplă acum, se întâmplă cu un scop”, a declarat Bianca Drăguşanu.

La 38 de ani, vedeta are la activ două căsnicii eșuate și nu este prima dată când mai dă o șansă unui fost iubit. Ea a devenit cunoscută prin prisma relației cu Cătălin Botezatu, dar și a multiplelor intervenții estetice. Pe 6 septembrie 2013, s-a măritat cu Victor Slav, nunta având loc câteva zile mai târziu. La doar câteva luni după marele eveniment, cei doi au divorțat. Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret și vedeta a rămas însărcinată. În 2016 a venit pe lume micuța Sofia Natalia, însă doi ani mai târziu, s-au despărțit definitiv.

Bianca Drăguşanu îşi deschide şcoală… pentru dive: „Dana Budeanu este una dintre ele. Este o femeie asumată, mereu impecabilă”

Anul trecut, Bianca Drăgușanu a ajuns, din nou, în fața ofițerului Stării Civile, când a ales să își unească destinul cu Alex Bodi. În martie, cei doi au divorțat, Bianca acuzându-l pe Bodi de violență domestică.