Bianca Drăguşanu îşi deschide şcoală… pentru dive: „Dana Budeanu este una dintre ele. Este o femeie asumată, mereu impecabilă”

Bianca Drăguşanu a fost prezentă la emisiunea Vorbeşte Lumea, unde a discutat cu Adela Popescu şi Cove despre planurile sale. Blondina vrea să îşi deschidă şcoală pentru dive şi a mărturisit cum trebuie să arate o divă.

RomaniaTV.net
16 iul. 2020, 15:56
Bianca Drăguşanu îşi deschide şcoală… pentru dive: „Dana Budeanu este una dintre ele. Este o femeie asumată, mereu impecabilă”

 Dintre personajele din showbiz-ul autohton, Dana Budeanu este una dintre preferatele Biancăi, care se încadrează perfect în descrierea de divă.

O divă este o femeie puternică, independentă, cu atitudine, o femeie cu foarte multe calităţi, şi da, o femeie ca scoasă din cutie. Mereu eşti impecabilă. Nu există standarde din punct de vedere fizic, atâta timp cât eşti o femeie super cochetă, poţi să ai şi 90 de kilograme, la 1,7 m. Având în vedere că trebuie să se pupe viaţa cu descrierea, o divă trebuie să aibă o viaţă extravagantă. Ca să fii divă, trebuie să ai viaţă măcar peste mediu. Nu m-am gândit cum trebuie să arate iubitul unei dive. Majoritatea divelor nu au iubiţi, pentru că divele sunt foarte pretenţioase.

O divă trebuie să ştie să cânte, să danseze, să se poarte în societate. O divă este un complex, un tot unitar, este o femeie care ştie şi are de toate. Diva are mai multe servicii, diva nu este o plantă care vegetează. Divele nu se compară între ele.

Eu sunt de părere că Dana Budeanu este o divă, pentru că este o femeie asumată, mereu impecabilă, mereu are atitudinea potrivită. Mereu este sexy, mereu este mişto îmbrăcată„, a declarat Bianca Drăguşanu la Vorbeşte Lumea.

Citeşte şi: Rusoaica Daria Radionova, mesaj dur pentru Bianca Drăguşanu! „A chemat preotul. Îmi pare foarte rău de ea” 

Bianca Drăguşanu revine în televiziune: „Din toamnă ne revedem”

Bianca Drăguşanu are o viaţă destul de controversată, de curând s-a împăcat cu Alex Bodi, de care a divorţat în urmă cu câteva luni. Blondina mărturiseşte că bărbatul de lângă ea trebuie să o iubească şi să o respecte foarte mult, altfel nu sunt şanse să rămână lângă ea.

Bărbatul de lângă mine trebuie să aibă tot ce sunt eu. Eu sunt o fire agitată, foate corectă, foarte loială, foarte ambițioasă, foarte perseverentă, foarte independentă, toate cu foarte, știi? Și atunci el trebuie să fie de două ori foarte, foarte, foarte extra-mega. Bărbatul de lângă mine întotdeauna va întruni aceste calități și va sta lângă mine atât timp cât merită și cât îndeplinește aceste calități.

Citeşte şi: Alex Bodi sfidează legea. Cu ce viteză mergea pe Autostrada Soarelui, la două săptămâni după ce a fost amendat de poliţişti

Bineînțeles că trebuie să avem un numitor comun și să ne dorim aceleași lucruri. Pentru mine contează foarte mult respectul, fidelitatea, contează să fie atent, contează să fie afectuos, este foarte important să fie inteligent, e foarte important ca bărbatul de lângă mine să mă facă să mă simt protejată, să mă simt cea mai importantă, cea mai frumoasă, cea mai dorită, cea mai cea. Și la Beyonce, fanul ei numărul 1 este soțul ei, Jay-Z. Așa e și la mine, soțul meu trebuie să fie în primul rând prietenul meu cel mai bun, fanul meu și criticul meu cel mai aspru, pentru că doar așa putem da randament împreună!

Eu nu primesc propuneri indecente, primesc, într-adevăr, tot felul de mesaje pe rețelele de socializare pe care nu le deschid. Nu dau curs, nu mă interesează, sunt o femeie matură și nu am fost niciodată o femeie ușor de agățat! Eu sunt genul de femeie clasică, care a fost cucerită deja și nu mă mai interesează niciun fel de propuneri de genul acesta”, a declarat blondina pentru Click.ro.