Bombă în showbiz! Florin Salam a anunţat că se însoară cu Roxana Dobre. Vor deveni părinţi pentru a patra oară?!

Florin Salam a făcut un video pe reţelele de socializare, unde a făcut un anunţ care a surprins pe toată lumea. Manelistul a spus că e gata să își unească destinele cu Roxana Dobre, femeia care i-a dăruit încă trei copii, pe lângă cei doi pe care îi are din prima căsnicie.

RomaniaTV.net
28 apr. 2020, 10:04

Vreau să vă anunț și eu ceva frumos! Cum trece epidemia asta, cum se numește ea, în maximum șase-opt luni de zile, anunț și eu nunta cu Roxana mea. Îi fac și eu o bucurie frumoasă nevestei mele! a declarat Florin Salam, cunoscut și ca Regele Manelelor.

Citeşte şi: Ce face Florin Salam în plină pandemie de coronavirus: „Noi am trăit viaţa, dar trebuie să trăiască şi copiii noştri”

Cu siguranță toți fanii lui Florin Salam care au fost ochi și urechi, și-au ridicat câteva semne de întrebare cu privire la gesturile făcute de Roxana Dobre.

Au existat numeroase speculații de-a lungul timpului, potrivit cărora Roxana Dobre urmează să fie mamă pentru a patra oară, alături de celebrul Florin Salam, dar nimic nu a confirmat sau infirmat aceste zvonuri. Pe tot parcursul filmării, bruneta este surprinsă ținându-se de burtică și poartă o cămasă extrem de largă prin care poate ascunde o eventuală sarcină.

Florin Salam, bunic pentru a doua oară

Sărbătoare mare în familia lui Florin Salam, fiul său, Dani, va deveni tătic la doar 17 ani. Manelistul are deja un nepoţel de la fiica lui, Betty, în vârstă de aproximativ un an şi jumătate. Anunţul a fost făcut chiar de băiatul artistului, pe reţelele de socializare, postând un test de sarcină, ce pare a fi pozitiv.

Fiul lui Florin Salam, Dani, care se apropie uşor de vârsta majoratului, şi-a luat prin surprindere urmăritorii de pe Instagram. Tânărul a fost etichetat într-o imagine, care a fost postată de iubita lui, unde apare un test de sarcină.

Dani Stoian a ataşat pe fotografie câteva emoticoane cu bebeluşi, să se înţeleagă faptul că un bebeluş urmează să vină pe lume.

Citeşte şi: MIRCEA NEBUNU, liderul Clanului Sportivilor, RĂZBOI TOTAL cu un celebru manelist. „Lui Florin Salam poate cineva să-i ia banii?”

Tânărul are de ceva vreme o relaţie cu o tânără de vârsta lui şi lucrurile au fost extrem de serioase încă de la început. Băiatul îi spune iubitei: „soţia mea„.

În luna septembrie a anului trecut, Dani şi iubita sa au mers în vacanţă. Atunci, băiatul manelistului a postat o fotografie care a ajuns în toată presa, unde Dani Stoian o sărută cu foc pe cea care i-a furat inima.