Bombă în showbiz! O cunoscută actriţă este însărcinată cu gemeni, la 48 de ani: „Mi-am dorit de mult timp”

O cunoscută actriţă este însărcinată cu gemeni, la 48 de ani. Hilary Swank a dezvăluit miercuri, 5 octombrie, în cadrul emisiunii „Good Morning America”, că va avea doi copii. Vedeta a fost logodită cu consilierul financiar Ruben Torres în 2016, înainte de a-l cunoaște pe Philip Schneider, cel care îi este în prezent soț.

05 oct. 2022, 20:36
Bombă în showbiz! O cunoscută actriţă este însărcinată cu gemeni, la 48 de ani: „Mi-am dorit de mult timp”
O cunoscută actriţă este însărcinată cu gemeni, la 48 de ani

O cunoscută actriţă este însărcinată cu gemeni. „Acesta este ceva ce mi-am dorit de mult timp. Voi fi mamă. Și nu doar de unul, ci de doi”, a spus câștigătoarea de Oscar, în vârstă de 48 de ani.

Swank și producătorul Philip Schneider s-au căsătorit în august 2018, după doi ani de relație, potrivit pagesix.com.

Citeşte şi: Jane Fonda are cancer. Celebra actriţă face chimioterapie după ce a fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin

O cunoscută actriţă este însărcinată cu gemeni

Hilary Swank vorbea despre faptul că își dorește să devină mamă, încă din 2006: „Cu siguranță mi-aș dori copii într-o zi, este ceva la care m-am gândit întotdeauna”.

Actriţa a declarat în trecut că „iubește copiii”, adăugând: „Acesta ar fi un lucru important să se întâmple pentru mine într-o zi, atunci când este momentul potrivit”.

Irene Papas a murit

Legendara actriță greacă Irene Papas, care a jucat în peste 70 de filme într-o carieră de peste 50 de ani, a murit la vârsta de 96 de ani, a anunțat Ministerul Culturii din Grecia.

În lunga sa carieră, actriţa a fost considerată un simbol prin excelență al frumuseții grecești și o reprezentantă a culturii mediteraneene în străinătate, interpretând roluri feminine puternice în teatru și cinema.

Irene Papas s-a născut în anul 1926, în Chiliomodi, lângă Corint. Mama ei a fost profesoară, iar tatăl ei a predat dramă clasică. Potrivit lui Irene Papas, ea a fost fascinată de actorie de la o vârstă fragedă.

Viața ei s-a schimbat când familia ei s-a mutat la Atena, când avea șapte ani. S-a apucat de actorie și a jucat în mai multe piese în Grecia.

Majoritatea pieselor în care a jucat ar putea fi considerate „clasice”. Ibsen, Shakespeare și tragediile grecești antice au marcat unele dintre primele ei incursiuni în lumea actoriei. În 1995, a primit distincția de Comandor al Ordinului Phoenix din partea președintelui grec de atunci, Kostis Stefanopoulos.