Bombă în showbiz! Paula Seling are o fată de nouă ani. Abia acum s-a aflat! Cum arată Elena: „Este un copil extrem de sensibil, iubitor şi determinat”

Paula Seling are o fată în vârstă de nouă ani. Este o veste care a lăsat cu gura căscată pe toată lumea. În urmă cu şase ani, cântăreaţa şi fostul ei soţ au adoptat o fetiţă, care la vremea aceea avea doar trei anişori. Nu a vrut să dezvăluie nimic, până acum.

22 dec. 2022, 12:57
Bombă în showbiz! Paula Seling are o fată de nouă ani. Abia acum s-a aflat! Cum arată Elena: „Este un copil extrem de sensibil, iubitor şi determinat”
Paula Seling are o fată de nouă ani

Paula Seling are o fată de nouă ani. Pentru că nu a putut să facă un copil, una dintre cele mai iubite şi apreciate cântăreţe din România a vrut să fie mamă şi a reuşit. În urmă cu şase ani, a luat o fetiţă din centrul de plasament, iar astăzi, se declară o femeie împlinită din acest punct de vedere şi este extrem de mândră de evoţia Elenei.

Citeşte şi: Paula Seling dezvăluie secretul unei siluete perfecte la 43 de ani. A renunţat de 11 ani la un singur aliment!

Sper ca anul 2023 să fie blând, să fie cu sănătate, multe zâmbete, să aducă timp petrecut cu cei dragi, călătorii în locuri frumoase, clipe savurate în tihnă. Pentru anul ce va veni, îmi doresc, tare mult, să vină cu proiecte noi și valoroase, pe care publicul meu să le pună în suflete. Cer iubire și fericire, nu lucruri materiale, pentru că tot ce contează este liniștea„, a declarat Paula Seling, pentru Viva.ro.

Paula Seling are o fată de nouă ani

De-a lungul timpului, Paula Seling a fost foarte discretă vizavi de viaţa sa personală. Recent, s-a aflat faptul că artista a divorţat de soţul ei, Radu Bucura, după 17 ani de căsătorie. Separarea s-a produs în urmă cu un an, în mare secret.

Ei bine, tot mai multe dezvăluiri ies la iveală din viaţa artistei. Potrivit declaraţiilor sale, Paula Seling are o fată, Elena, în vârstă de nouă ani, pe care a adoptat-o acum şase ani. Acum, vedeta s-a decis să facă publică această veste minunată şi s-o prezinte tuturor, pe Elena, „un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat”.

Părinții mei sunt bunici deja de aproape șase ani. Mama a fost profesor, iar tata inginer. O răsfață cu măsură, așa cum face orice bunic. La cei aproape 9 ani pe care îi are Elena, a intrat de aproape șase în familia noastră, a petrecut vacanțe la Remetea, la părinții mei, și, de atunci, suntem cei mai fericiți părinți, iar bunicii sunt în al nouălea cer.

Am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite, la o grădiniță la care Elena a fost temporar și în urma căreia a venit plângând acasă. Viața unui copil în situația Elenei este destul de complicată, copiii, uneori, preiau discuții din cadrul familial și pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate.

Nu e vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în fața oricăror situații.

Nu m-a interesat dacă oamenii mă vorbesc sau își pun întrebări la întâlnirea cu noi, iar singurul lucru important, pentru mine, era echilibrul Elenei și starea ei din fiecare zi. Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat în tot ce își propune. M-a uimit evoluția ei, felul în care relaționează cu ceilalți copii, spiritul de lider și dorința ei de a fi mereu prima. Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp.

Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună. În ultima perioadă, media a început să scrie tot felul de lucruri, unele total pe lângă realitate.

Nu mă afectează și nici nu doresc să comentez nimic. Însă, dacă o afectează pe ea, este grav. Într-o zi, m-a luat la discuții și mi-a spus că o prietenă i-a atras atenția asupra unui articol ce spunea că ‘Paula Seling nu are copii!’.

Înainte de acest moment, am evitat să răspund la întrebări, în interviurile mele, despre intimitatea familiei și am încercat să mă asigur că răspunsurile mele nu pot fi interpretate în așa fel încât să o afecteze pe ea. S-au găsit, însă, jurnaliști care nu înțeleg că intimitatea este un drept și că un răspuns evitat are un anumit rost.

Titlurile sunt, mereu, puse de alte persoane care au meseria de a găsi hook-uri incitante pentru a face clickbait-uri. M-am mirat și m-a afectat, gândindu-mă la ce o fi în inimioara ei. I-am explicat că unele sunt articole inspirate sau rescrise după interviuri și apariții mai vechi, înainte ca Dumnezeu să o aducă în familia noastră.

I-am explicat că am așteptat ca ea să fie suficient de matură încât să nu o afecteze nimic, totodată, din respect pentru dreptul ei la intimitate. Voiam să fiu sigură că este decizia ei de a fi cunoscută public, de a avea acces la ceea ce spune lumea.

Iar cu câteva săptămâni în urmă, a venit la mine și mi-a spus: „Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine!. I-am spus asta tatălui ei și, împreună, am decis că, după șase ani de când Elena a stat ascunsă de vorbele lumii, este suficient de matură să treacă prin aceste lecții puternice de viață.

Mi-aș dori că lumea să fie respectuoasă și blândă, așa cum merită suflețelul ei cald, bun, sensibil și luminos, așa cum toți prietenii de familie, cât și cei din media, care știau despre draga noastră, au păstrat discreția și au protejat mediul nostru de familie deja atâta timp„, a dezvăluit Paula Seling, despre fiica ei, Elena, pentru sursa menţionată mai sus.