Paula Seling dezvăluie secretul unei siluete perfecte la 43 de ani. A renunţat de 11 ani la un singur aliment!

Paula Seling, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră, se bucură de o siluetă de invidiat, mai ales de când a ales să renunțe la un singur aliment.

07 dec. 2022, 17:17
Paula Seling dezvăluie secretul unei siluete perfecte la 43 de ani. A renunţat de 11 ani la un singur aliment!
Paula Seling dezvăluie secretul unei siluete perfecte la 43 de ani. A renunţat de 11 ani la un singur aliment!

Paula Seling dezvăluie secretul unei siluete perfecte la 43 de ani. Artista a reușit să slăbească şi multe femei se întreabă care este secretul ei, mai ales pentru că se bucură de un trup de invidiat. Paula Seling a mărturisit că a scos din alimentaţie un singur aliment şi a trecut la un stil de viaţă sănătos. Mai precis, Paula Seling a renunţat la carne, deşi se gândeşte că poate are acum anumite carenţe în organism, dar merge pe regimul vegan, mâncând multe plante. De asemenea, vedeta nu consumă nici lapte, ouă sau brânzeturi.

Citeşte şi: Mesajul postat de Paula Seling pe rețelele de socializare după ce s-a zvonit că a divorțat. Fanii îi sunt alături: „Nu vei fi niciodată singură”

„Am un stil de viață sănătos și încerc să păstrez un echilibru în toate. Nu am vreo dietă anume, sunt vegană de 11 ani, mănânc plante. Întotdeauna se poate și mai mult, eu sunt obsedată de sală, fac foarte multă sală, fac doar ce simt că mă face fericită, înot, dansez! Alerg foarte mult, înot foarte mult, pentru mine acestea sunt reușite care mă ajută să mă simt bine. De exemplu, dimineața mănânc salată de chestii verzi, ruccola, am mâncat urzici zilele trecute, la prânz pot să mănânc năut cu o salată de varză albă și cu puțin orez cu ciuperci, iar seara pot să mănânc, la fel, o salată de crudități, rădăcinoase, morcov, cu semințe. Pe canalul meu de youtube am o serie de rețete vegane, care sunt făcute special pentru cei care vor să mănânce sănătos și gustos, de exemplu, șnițele de pleurotus, omletă vegană făcută din linte sau papară vegană făcută din soia”, a spus Paula Seling pentru Click!.

Citeşte şi: De ce s-ar fi despărțit de fapt Paula Seling de Radu Bucura. Apropiații celor doi fac mărturisiri neașteptate

„Neavând totuşi o dietă omnivoră cred că am anumite carenţe, ceea ce nu e neapărat un lucru bun. Ne asumăm decizia de a nu mânca deloc carne, doar din când în când peşte.  A venit ca un fel de protest personal împotriva industriei cărnurilor şi a felului în care se tratează animale de consum”, a mai spus Paula Seling.