Bombă în televiziune! Teo Trandafir a rămas fără emisiune. Care a fi motivul „concedierii”

Fanii emisiunii prezentate de Teo Trandafir, la postul de televiziune Kanal D, au fost foarte dezamăgiți să afle că show-ul lor preferat a fost scos complet din grila de programe.

06 iun. 2022, 09:21

În momentul de față nu se știe încă de ce se va întâmpla cu cei din echipa „Teo Show”, emisiunea lui Teo Trandafir, și de ce s-a luat o asfel de decizie pe care unii o pot considerată controversată.

Emisiunea lui Teo Trandafir a fost scoasă din grilă de Kanal D. Care ar fi motivul

Se pare că Teo Trandafir ar fost lăsată fără emisiunea de la Kanal D pentru că cifrele de audiență obținute în ultima perioadă ar fi tot mai mici. Așadar, conducerea nu ar fi mulțumită, că emisiunea nu mai prezintă interes, scriu jurnalistii de la spynews.

Până în prezent, nu există declarații oficiale despre acest lucru și nici dacă Teo Trandafir va putea începe un alt proiect din toamnă, tot la Kanal D, sau dacă va fi nevoită să renunțe definitiv la postul de televiziune turcesc, post la care activează încă din 2013.

Citește și: Teo Trandafir a împlinit 54 de ani. Mărturisire emoţionantă: „E cel mai important și complicat lucru pe care l-am făcut vreodată” VIDEO

Acum doar câteva luni, Teo Trandafir a făcut o mărturisire care i-a lăsat fără cuvinte pe admiratorii săi. În cadrul unui interviu vedeta a vorbit despre momentul retragerii din lumina reflectoarelor.

Întrebată cât va mai lucra în televiziune, vedeta a glumit că va sta până când șefii vor decide să o concedieze. Acum nu se știe exact dacă această situație se aplică și în acest caz.

„Până mă dau afară. Ai altă idee? Și… 1. Mă dau afară 2. Aștept să văd dacă mă angajează altul. Stau un an să văd dacă mă angajează și abia după aceea mă retrag”, a mărturisit Teo Trandafir, totul fiind spus atunci în spirit de glumă.

Teo Trandafir vorbesc despre sumele încasate în televiziune

Teo Trandafir a dezvăluit în premieră detalii necunoscute despre sumele de bani pe care le-a câștigat de-a lungul timpului. Vedeta a menționat că a aut și de pierdut din punct de vedere financiar.

„Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ţi serveşti televiziunea suficient de eficient, încât salariul tău să se justifice. Dacă tu vii cu nişte figuri şi cu nişte răşini în cap şi spui că vrei 4 milioane şi tu aduci 200 de mii, înseamnă că eşti psihopat.

Citește și: Teo Trandafir, despre suferinţele din dragoste. Cum trecea peste ele: „La un moment dat, am suferit foarte rău”

Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu. Du-te în altă parte! Cât am câştigat nu e relevant. Eu între timp am mâncat, am dormit, am pierdut, am jucat pe viaţa vieţii. Am pierdut, s-a întâmplat, am riscat… tot bani se numesc. Că s-au dus pe apa sâmbetei… asta este. Pierzi, câştigi, negustor te numeşti.”, a declarat Teo, la emisiunea lui Denise Rifai.