Teo Trandafir a împlinit 54 de ani. Mărturisire emoţionantă: „E cel mai important și complicat lucru pe care l-am făcut vreodată” VIDEO

Teo Trandafir a împlinit 54 de ani, ocazie cu care, în platoul emisiunii ce îi poartă numele, aflată pe post din 2013, a avut loc o petrecere de zile mari, la care au participat mai multe vedete ale postului Kanal D.

03 iun. 2022, 10:33
Teo Trandafir a împlinit 54 de ani. Mărturisire emoţionantă: „E cel mai important și complicat lucru pe care l-am făcut vreodată” VIDEO
Teo Trandafir face o mărturisire emoţionantă la aniversarea a 54 de ani

Teo Trandafir a împlinit 54 de ani, joi, 2 iunie, şi a vorbit despre cea mai mare realizare a ei până la această vârstă. Este vorba despre fiica ei, Maia, care tocmai a împlinit 18 ani!

Teo Trandafir face o mărturisire emoţionantă la aniversarea a 54 de ani

„Cred că orice mamă ar spune că e vorba despre copilul ei și nu aș face excepție, pentru că aș minți. Faptul că fiica mea a împlinit 18 ani și pot considera că am dus deja un bebeluș la vârsta maturității este cel mai important lucru pe care l-am făcut vreodată și cred că cel mai complicat, într-un fel.”, a declarat Teo Trandafir, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

Teo Trandafir, despre suferinţele din dragoste. Cum trecea peste ele: „La un moment dat, am suferit foarte rău”

Teo Trandafir a fost ăntrebată ce nu a făcut încă şi dacă a mai rămas un vis pe care nu a reușit încă să și-l îndeplinească. „Mai sunt vise pe care încă nu mi le-am îndeplinit, însă încerc să le iau pas cu pas și sunt convinsă că Dumnezeu le va rândui în așa fel încât ele vor veni atunci când va trebui”, a mărturisit Teo Trandafir.

Cine sunt bărbaţii celebri cu care s-a iubit Teo Trandafir. De ce nu au mers căsniciile vedetei TV: „Recunosc, am iubit un bou! Ce tâmpită eram!”

Teo Trandafir este o prezentatoare de televiziune din România, fostă producătoare, actriță, prezentatoare de radio și deputată PDL. Din 9 septembrie 2013 prezintă emisiunea Teo Show de la Kanal D. Este cunoscută pentru moderarea emisiunii Teo, difuzată de Pro TV în perioada 2000-2006. A terminat Colegiul Național „Nicolae Bălcescu” din Brăila şi a urmat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, secția arabă – engleză. În 1990 s-a căsătorit la Brăila cu pilotul Alexandru Trandafir, însă cei doi au divorțat pe cale amiabilă după șase ani. În 2004 a adoptat o fetiță pe care a botezat-o Maia. În decembrie 2011 l-a cunoscut pe Constantin Iosef, cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012. Mariajul a durat numai șase luni, iar pe 17 decembrie 2012 cei doi au anunțat că divorțează.