BOMBĂ! Laurette s-a ÎMPĂCAT cu iubitul BĂTĂUŞ

După ce, în urmă cu şase luni, Laurette a decis să se despartă de tatăl fetiţei sale, pentru că acesta o supunea la agresiuni fizice, acum, fotomodelul a decis să-i acorde o nouă şansă fostului partener de viaţă.

RomaniaTV.net
24 dec. 2014, 09:44
BOMBĂ! Laurette s-a ÎMPĂCAT cu iubitul BĂTĂUŞ

S-au iubit, au devenit părinţi, s-au certat şi apoi s-au despărţit, cam aceasta este povestea de iubire dintre Laurette şi iubitul său, Mihai Ştefan. După ce au decis să termine relaţia pe care au avut-o ani buni, Laurette a hotărât că poate începe o nouă viaţă alături de fetiţa sa, Serena.

O dată cu despărţirea de iubit, s-a instalat şi un alt trai de viaţă, un trai mult mai sărac, care nu îi mai permite lui Laurette să trăiască pe picior mare. Pentru că orice sumă de bani este bine venită, Laurette a făcut demersurile necesare ca fetiţa sa să primească şi pensie alimentară de la tatăl ei.

Laurette a ajuns la capătul puterilor. Mesajul EMOŢIONANT pentru fani

Citaţi la Tribunal, Laurette şi fostul său iubit, Mihai Ştefan s-au intersectat din nou. Pentru că niciodată nu e târziu să-ţi recunoşti greşelile şi să îţi doreşti să fii alături de persoanele importante din viaţa ta, Laurette s-a împăcat cu fostul iubit.

„Serena a răcit foarte tare şi Laurette a internat-o la o clinică privată. Tatăl fetei a aflat şi s-a dus să o vadă, dar nu i-a spus nimic lui Laurette. Apoi a fost ziua de naştere a Serenei, a împlinit trei ani, şi tatăl ei iar a fost la ea cu cadouri. Şi zilele trecute, micuţa a avut prima serbare la grădiniţă şi au fost ambii părinţi. El nu mai era aşa distant, a vorbit cu Laurette, s-a purtat frumos. Se poate spune că s-au împăcat, că sunt apropiaţi acum, nu mai sunt duşmani. Nu sunt iubiţi, dar sunt părinţi care au o relaţie frumoasă de dragul copilului”, a declarat o sursă din anturajul celor doi.

Contactata telefonic de către cei de la WOWBiz, pentru a afirma sau nega zvonurile, Laurette a declarat că: „Eu şi fostul meu iubit am început să comunicăm şi ne-am şi întâlnit. El a fost prezent şi la serbarea Serenei, de la grădiniţă. E prima ei serbare, era normal să aibă părinţii lângă ea.”

Citeşte şi  Laurette, bătută cu bestialitate de iubitul ei