Laurette a ajuns la capătul puterilor. Mesajul EMOŢIONANT pentru fani

După despărţirea de iubitul ei şi tatăl fetiţei sale, Laurette parcă nu-şi mai revine din coşmarul care s-a abătut asupra ei. Pentru că toate acestea au marcat-o enorm, şi acum se văd consecinţele în toate lucrurile pe care le face.

RomaniaTV.net
19 dec. 2014, 10:44
Laurette a ajuns la capătul puterilor. Mesajul EMOŢIONANT pentru fani

Rămasă fără tatăl vitreg, rămasă fără iubitul pe care îl considera sufletul său pereche, rămasă şi fără un sprijin care să o ajute cu creşterea fetiţei sale, Laurette are parte de mult ghinion şi în momentul de faţă.

Decizie de ultimă oră a magistraţilor cu privire la custodia fetiţei lui Laurette!

Pentru că suferinţa este imensă, Laurette îşi exprimă toate gândurile prin scris. Recent, focoasa mulatră a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de îngrijorare pentru fani, deoarece mesajul arată clar ce lupte au loc în mintea şi sufletul vedetei. De asemenea, mesajul poate fi interpretat ca fiind şi un mesaj de adio pentru anul în curs sau pentru toate ghinioanele pe care le-a avut şi de care vrea să scape.

„Viaţa nu merită durerea!! Mă lupt emoţional şi mental, uneori cred că am fost blestemată să nu am parte de fericire!! Mă simt ca o rătăcită într-o pădure unde nu găsesc ieţirea!!! Dumnezeu are grijă şi va avea de mine!!!”, a scris Laurette pe Facebook.

Citeşte şi  Laurette, dezvăluri incredibile despre fostul iubit: Face parte din secta Illuminati