Simona Gherghe, imagine superbă alături de copii lângă bradul de Crăciun. Cum arată locuinţa vedetei de Sărbători VIDEO

Simona Gherghe a împărtăşit fanilor ei momente speciale din pregătirile pentru Crăciun, publicând imagini adorabile cu familia sa și bradul împodobit. Prezentatoarea emisiunii "Mireasa" a descris momentul când cei doi copii ai săi s-au implicat în decorarea casei pentru prima dată în așteptarea Sărbătorilor de Iarnă.

15 dec. 2023, 16:17
Simona Gherghe, imagine superbă alături de copii lângă bradul de Crăciun. Cum arată locuinţa vedetei de Sărbători VIDEO
Simona Gherghe, imagine superbă alături de copii lângă bradul de Crăciun. Cum arată locuinţa vedetei de Sărbători FOTO ŞI VIDEO

Simona Gherghe, imagine superbă alături de copii lângă bradul de Crăciun. Într-o imagine emoționantă postată pe Instagram, cei doi copii ai Simonei Gherghe și ai lu Răzvan Săndulescu se joacă plini de entuziasm lângă bradul de Crăciun.

„Am făcut bradul, week-end-ul acesta. Ana și Vlad și-au dorit foarte mult, practic de două săptămâni ne tot întrebau, și, pentru prima dată, l-am împodobit împreună, toți patru. A fost primul an când au participat voluntar și cu entuziasm, așa că, într-o jumătate de ora, totul a fost gata! Scrisorile pentru Moșul sunt scrise, copiii încă repetă pentru serbările de Crăciun, așteptăm cu nerăbdare cina din seară de Ajun”, a transmis Simona Gherghe pe Instagram.

Fotografiile au stârnit încântarea fanilor, care au apreciat decorul frumos al bradului de Crăciun. Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au făcut ca această sărbătoare să fie și mai specială prin participarea activă a copiilor lor la pregătirile de Crăciun.

Citeşte şi: Simona Gherghe își educă cei doi copii cu o mână de fier: „Mi se pare frivol, nu știu și nici nu vreau să știe ce sunt alea branduri”

Pe de altă parte, recent, vedeta a adus în discuție și amintiri despre începutul relației cu soţul ei și a vorbit deschis despre provocările pe care le-au întâmpinat când au devenit părinți. Aceasta a subliniat importanța organizării timpului în viața de familie și a vorbit despre experiența lor în creșterea copiilor.

„Să știi că avem timp, asta cu n-am timp e un pretext, dacă vrei să-ți faci timp și pentru viața de cuplu și pentru copii și pentru carieră, chiar și pentru prieteni, se poate, cheia este să-ți organizezi foarte bine timpul. Eu mi-am dorit dintotdeaun copii, m-am văzut întotdeauna mamă. La mine a venit foarte târziu sarcina, o dată pentru că eu l-am întâlnit pe Răzvan, omul alături de care am simțit că vreau să-mi fac o familie, când aveam vreo 35 de ani, și apoi, la un moment dat, m-am gândit că s-ar putea să nu pot să fac și cred că în momentul în care m-am relaxat atunci s-a întâmplat”, a  declarat Simona Gherghe pentru VIVA!.

Citeşte şi: Lovitură grea pentru Simona Gherghe. Ce se întâmplă cu marea finală de la emisiunea Mireasa, prezentată de vedetă

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe)