Veste emoţionantă despre Roxana Ionescu. Tinu Vidaicu, soţul vedetei, a făcut marele anunţ: „E momentul!” VIDEO

Roxana Ionescu și soțul său, Tinu Vidaicu, au anunțat cu entuziasm că sunt pregătiți să își mărească familia, vestea fericită venind după momente dificile trăite în 2019, când vedeta a suferit o pierdere de sarcină.

15 dec. 2023, 17:40
Veste emoţionantă despre Roxana Ionescu. Tinu Vidaicu, soţul vedetei, a făcut marele anunţ: „E momentul!” VIDEO
Veste excelentă despre Roxana Ionescu. Tinu Vidaicu, soţul vedetei, a făcut marele anunţ: "E momentul!"

Veste excelentă despre Roxana Ionescu. Cei doi sunt decişi să depășească împreună această încercare şi abordează cu optimism viitorul, astfel că așteaptă cu nerăbdare să devină părinți în anul 2024.

Tinu Vidaicu a dezvăluit că soţia sa, Roxana Ionescu, în vârstă de 38 de ani, și-a exprimat dorința arzătoare de a deveni mamă, iar acum, cu trecerea timpului și regăsirea echilibrului emoțional, cei doi sunt gata să își îndeplinească visul. După o perioadă de transformare, în care au depășit durerea suferită, cuplul crede că acum este momentul potrivit pentru a aduce o nouă viață pe lume.

„Roxana, în primul rând, își dorește mult un copil. Eu, probabil, am fost mai puternic atunci când a pierdut sarcina. M-a impactat în subconștient pe termen mai lung. Probabil e momentul. Știu sigur că poate e ce își dorește ea cel mai mult. Îmi doresc și eu, nu știu dacă cel mai mult, oscilez. Nu-mi dau seama. Sunt într-o perioadă de transformare”, a dezvăluit Tinu Vidaicu în cadrul unui podcast moderat de Giulia Anghelescu.

Citeşte şi: Puya dezvăluie ce relaţie are, de fapt, cu soacra sa. Subiectul de la care începe scandalul în familie

După sacrificiile făcute de Roxana Ionescu, care a ales să renunțe la lumina reflectoarelor pentru a se dedica afacerilor și vieții de familie, cuplul primește acum recompensa meritată. Anul trecut, Tinu Vidaicu i-a făcut un cadou deosebit, o bornă cu numele ei într-o localitate semnificativă, unde au avut parte de momente atât emoționante.

„Am o bornă în locul în care am plâns pentru că am ajuns acolo destul de greu. A fost un traseu greu, erau biciclete electrice. Foarte greu pentru mine de ajuns acolo. Eram epuizată și nervoasă, cu toate că-mi plăcea enorm de mult ce vedeam. Eram supărată”, a spus Roxana Ionescu pentru SpyNews, subliniind că gesturile de apreciere și dragoste între ea şi soţul ei reprezintă o parte esențială a călătoriei lor în viață.

Citeşte şi: Simona Gherghe, imagine superbă alături de copii lângă bradul de Crăciun. Cum arată locuinţa vedetei de Sărbători VIDEO