BOMBĂ! Motivul REAL al divorţului dintre Andreea Bălan şi George Burcea. Chiar el i-a zis ASTA!

Andreea Bălan și George Burcea se despart. După ce s-a vehiculat că artista este cea care s-a distanțat, odată ce a aflat de trecutul tumultos al soțului ei, se pare că lucrurile iau o turnură șocantă.

03 mart. 2020, 15:17
BOMBĂ! Motivul REAL al divorţului dintre Andreea Bălan şi George Burcea. Chiar el i-a zis ASTA!

Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la dovorţ dintr-un motiv halucinant. Potrivit SpyNews, motivul real care i-a dus pe cei doi într-un astfel de impas este consumul de substanțe interzise, care l-ar fi făcut pe George Burcea să își schimbe radical comportamentul.

Andreea Bălan şi George Burcea au contract prenupţial. Cum îşi împart averea după divorţ, SURPRIZĂ MARE

Andreea Bălan a tras cu dinții de relația ei, însă nu același lucru se poate spune și despre George Burcea. Nu tatăl criminal al lui George Burcea sau problemele lui familiale au dus către acest impas, ci comportamentul ciudat și schimbător al actorului, pe fondul consumului de substanțe interzise!

A apărut documentul oficial! Ce substanţe a consumat George Burcea şi ce pedeapsă riscă 

Mai mult, chiar el i-ar fi spus Andreei că nu o mai iubește, motiv pentru care nici nu a putut să îi spună soției un „Te iubesc!”, atunci când Cristi Brancu i-a cerut să facă asta, în emisiunea lui de la Antena Stars.

George Burcea s-a mutat în week-end din casa Andreei Bălan și, în prezent, locuiește la un amic. Zilele trecute a fost prins drogat la volan de către polițiști, care au depistat că acesta consumase cocaină.