Denise Rifai, noi dezvăluiri din viața amoroasă: „Dacă m-aş fi căsătorit până acum, aş fi divorţat de două ori”

Denise Rifai a făcut noi dezvăluiri din viața amoroasă. Chiar dacă este foarte discretă cu viața personală, prezentatoarea de la Kanal D vorbește deschis despre trecutul ei, dar și despre viitor, cum își dorește să fie partenerul ei.

12 dec. 2022, 16:50
Denise Rifai, noi dezvăluiri din viața amoroasă: „Dacă m-aş fi căsătorit până acum, aş fi divorţat de două ori”
Denise Rifai, noi dezvăluiri din viața amoroasă

Denise Rifai, noi dezvăluiri din viața amoroasă. Vedeta este de părere că despărțirile sunt vitale, deoarece oamenii evoluează, iar dacă două persoane nu se mai înțeleg și nu mai au lucruri în comun, trebuie să meargă pe drumuri diferite.

Citește și: Denise Rifai a recunoscut cu ce vedetă s-ar căsători: „Este iubitul vieții mele”

Denise Rifai, noi dezvăluiri din viața amoroasă

Denise Rifai a vorbit despre căsătorie și ce părere are despre acest moment, visat de aproape toate femeile. Totodată, a mărturisit că, dacă s-ar fi căsătorit până acum, ar fi divorțat de două ori.

Separarea sau divorţul sunt soluţii corecte atunci când partenerii nu se mai iubesc, atunci când cuplul devine disfuncţional sau când cei doi evoluează diferit, îşi schimbă priorităţile. Se întâmplă. Nu trebuie să ne fie ruşine de acest lucru, dar trebuie să existe în continuare respect, pentru noi, pentru partenerul nostru şi pentru copii, dacă ei există. E bine că există soluţia aceasta a despărţirii, a divorţului, nu trebuie să ne fie ruşine. Separarea este foarte utilă, igienică.

Eu, dacă m-aş fi căsătorit până acum, aş fi divorţat de două ori. Doar experimentând şi trăind în cuplu te descoperi, te aşezi şi te construieşti pe tine ca individ. Divorţul poate avea loc, dar părinţii trebuie să rămână implicaţi în creşterea copiilor lor.

Cred că aş fi o mamă tare faină! Mi-aş înţelege copilul. E importantă şi tipologia lui. Eu, de exemplu, am fost un copil care a avut nevoie de foarte multă libertate. Mi-aş dori pentru copilul meu să aibă o educaţie bună, sănătoasă, să facă sport de mic.

Mi-ar plăcea să îl învăţ să fie independent, să fie puternic, să nu îl doboare nimeni şi nimic, să ştie ce este binele şi răul, să se poată proteja şi fără mine. Cred că cea mai importantă lecţie pe care o poate da un părinte copilului său este nu să îi ofere peştele, ci să îl înveţe să pescuiască. Să îl facă un om liber.

Eu îmi doresc o fetiţă, dar foarte fain ar fi să am şi un băiat, să las şi eu lumii ăsteia un bărbat crescut cum se cuvine. A fi părinte este o mare responsabilitate. Copilul nu îl faci pentru tine, nu este o jucărie.

Este un om nou, într-o societate în continuă schimbare şi trebuie să îi imprimi un anumit set de valori şi de principii, să îl înveţi să fie independent, să se bazeze în viaţă în primul rând pe el însuşi şi, mai mult, să îi poată ajuta şi pe alţii. Cred în libertate, dar pe o fundaţie foarte puternică şi solidă din punct de vedere moral„, a declarat Denise Rifai, pentru Viva.ro.