Bombă pe scena politică. Senatoarea Roxana Paţurcă a intrat în PNL după ce a fost exclusă din PSD

Roxana Pațurcă s-a înscris în PNL după ce a fost exclusă din PSD, alături de deputaţii Adrian Todor, Cătălin Rădulescu şi Dan Ciocan. Cei patru politicieni au lipsit de la şedinta de plen comun al Parlamentului în care urma să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură, conform Realitatea Plus.

RomaniaTV.net
01 sept. 2020, 18:16
Bombă pe scena politică. Senatoarea Roxana Paţurcă a intrat în PNL după ce a fost exclusă din PSD

Liberalii au primit vestea noii achiziții de la liderul de grup, Daniel Fenechiu. Într-un mesaj, acesta i-a urat succes noii colege și a felicitat-o pentru demersul de luni, transmite Realitatea Plus.

Citeşte şi: Patru parlamentari care au lipsit de la moţiune, excluşi din PSD. Carmen Dan scapă momentan

În ședința PSD de astăzi dedicată eșecului moțiunii de cenzură, a fost luată decizia exluderii din partid a lui Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Roxana Pațurcă și Dan Ciocan. În privința lui Carmen Dan, decizia a fost amânată. Aceasta a anunțat că se află în izolare după ce a intrat în contact cu mama sa, testată pozitiv cu noul coronavirus.

Consiliul Politic Naţional al PSD a fost convocat marţi, de la ora 17, iar conducerea partidului a decis ca patru dintre cei cinci parlamentari care au lipsit de la votul pe moţiunea de cenzură să fie excluşi.

Nu s-a luat o decizie încă în ceea ce o priveşte pe Carmen Dan. Fostul ministru de Interne a prezentat, luni seara, la România Tv, documentele din care reiese că mama ei este infectată cu noul coronavirus, iar ea este contact direct, acesta fiind motivul pentru care nu a putut participa.