BOMBĂ! Scandal MONSTRU cu Andreea Mantea: „Nu îşi doreşte acest copil”

Deşi ar trebui să fie o perioadă frumoasă din viaţa sa, din păcate, Andreea Mantea are parte doar de suferinţă. Chiar dacă au format un cuplu, care urma să devină părinţi, sentimentul de dragoste dintre Andreea Mantea şi fostul iubit s-a stins mult prea repede. Despărţirea Andreei Mantea de fostul iubit nu a fost una uşoară, deoarece cum s-au despărţit, cei doi au început un adevărat război.

RomaniaTV.net
17 feb. 2015, 09:33
BOMBĂ! Scandal MONSTRU cu Andreea Mantea: „Nu îşi doreşte acest copil”

Andreea Mantea nu-şi poate găsi liniştea de când a decis să se despartă de fostul iubit şi să dezvăluie presei câteva dintre motivele despărţirii. Pentru că fostul său iubit nu doreşte să fie implicat în scandaluri, dar şi că nu prea vrea să vorbească despre acuzaţiile care i se aduc, fratele acestuia, fostul solist al trupei Ro-Mania, îi ia apărarea fratelui şi susţine că deşi ştie multe lucruri, nu doreşte să dezvăluie nimic, până când fostul partener al Andreei Mantea nu doreşte să clarifice situaţia, scriu cei de la WoWBiz.

„Dacă frate-miu se hotărăşte să zică ceva, atunci o să spun şi eu. Acum noi trebuie să ne apucăm de valuri. Ştii cum e cu prostul care aruncă piatra şi alţii…”, a spus cântăreţul.

 Andreea Mantea a făcut anunţul în DIRECT la „Mireasă pentru fiul meu”: „Dragii mei, am o veste şoc!”

Cum aceste dezvăluiri au ajuns şi la urechea Andreei Mantea, aceasta a decis să îi ofere fratelui fostului iubit o reacţie dură, din care să înţeleagă că ea este cea care are dreptate şi care suferă cel mai mult în urma acestui scandal.

„Sper să nu am ocazia să vorbesc vreodată. Am înţeles, familia lui nu îşi doreşte acest copil. Până acum am tăcut din bun-simţ, faţă de părinţii lui. Dacă m-aş apuca eu să vorbesc, nu ar ieşi bine, ştiu asta şi părinţii lui, şi fratele lui. Nu înţeleg de unde şi până unde îşi permite să facă astfel de afirmaţii, nu a stat în casă cu noi fratele lui. De ce îşi permite el să mă ameninţe pe mine?

Să se gândească la un lucru: pe lângă că sunt însărcinată, sunt o femeie care a suferit foarte mult din cauza familiei. Şi-a dorit să facă parte din lumea despre care zice că nu îi place. El a vrut, nu l-am împins de la spate. Acum şi-a dat seama că nu îi place şi a decis să se retragă, dar a fost alegerea lui. Dacă vrea circ, o să aibă circ”, a declarat Andreea Mantea.

Citeşte şi  Andreea Mantea, GEST INCONŞTIENT! Cum şi-a pus sarcina ÎN PERICOL