Cel mai scump accesoriu pe care îl are Cătălin Botezatu. Dă o avere pe aceste obiecte: „Vreau să fiu un exemplu demn de copiat”

Cel mai scump accesoriu pe care îl are Cătălin Botezatu. Este unul dintre cei mai apreciați și iubiți designeri din România, cel puțin din punct de vedere vestimentar, este un exemplu. Nu îi lipsesc, bineînțeles, accesoriile de lux, care au costat o avere.

05 dec. 2022, 14:08
Cel mai scump accesoriu pe care îl are Cătălin Botezatu. Dă o avere pe aceste obiecte: „Vreau să fiu un exemplu demn de copiat”
Cel mai scump accesoriu pe care îl are Cătălin Botezatu

Cel mai scump accesoriu pe care îl are Cătălin Botezatu. Creatorul de modă pune mare accent pe imaginea lui și consideră că toți bărbații ar trebui să facă la fel. Recent, a dezvăluit care sunt cele mai costisitoare obiecte de pe el, dar și cele pe care le are acasă.

Citește și: Loredana Groza și Cătălin Botezatu, sărut pasional în văzul tuturor. Nu au mai ținut cont de nimic. „Suntem frumoși și liberi”

Cel mai scump accesoriu pe care îl are Cătălin Botezatu

Port mai multe inele de bărbați, dar încerc să țin pasul cu moda și cu trendurile internaționale, pentru că sunt conștient că pot fi copiat. Și vreau să fiu un exemplu demn de copiat, aș putea spune, de urmat.

Nu vreau să mă etichetez acum, dar, în general, ceasurile sunt cele mai scumpe. Dacă vorbești de brățări sau de lanțurile tip Cartier… Dar, în general, ceasurile care depășesc 100.000, chiar 150.000 de euro. Și sunt ceasuri chiar și de un milion de euro, de la firma de la care port eu. Dar nu am un ceas de un milion de euro în clipa de față, să nu înțelegeți asta.

Am mașini, ceasuri… sunt lucrurile care caracterizează un bărbat. Mașini frumoase, scumpe, puternice și un ceas. Și chiar și butonii sunt importanți…„, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Viva.ro.

Prezent la Gala Premiilor Radar de Media, unde a obținut un premiu, Cătălin Botezatu spune că a câștigat sute de premii de-a lungul carierei sale, însă doar unul are însemnătate mare pentru el.

Am 300 de premii. Acum două săptămâni când am câștigat 2 premii, spuneam gata, am făcut 300, cifră rotundă. Ei bine, acesta este al 301-lea premiu li sunt foarte onorat și mulțumit și mândru. Și mulțumesc organizatorilor de aici, prietenului meu Nicușor, tuturor fanilor datorită cărora eu exist.

Primul meu premiu din viață, cel mai bun, cel mai rapid și cel mai frumos manechin european, a fost la Leipzig în Germania, înainte de Revoluție și a fost în cuantum de 10 000 de mărci, pentru vremea aceea„, a mai dezvăluit designerul.