Bomba sexy a fost înșelată, din nou, de soțul milionar. Decizia neașteptată a brunetei după a patra ”escapadă” a bărbatului

Bomba sexy a fost înșelată, din nou, de soțul milionar. Kyle Walker (32 de ani), fundașul lui Manchester City, s-a căsătorit la finalul anului 2021 cu Annie Kilner (30 de ani), iubita sa din copilărie și femeia care i-a dăruit trei copii.

20 apr. 2023, 23:27
Bomba sexy a fost înșelată, din nou, de soțul milionar. Decizia neașteptată a brunetei după a patra ”escapadă” a bărbatului
Bomba sexy a fost înșelată, din nou, de soțul milionar

Bomba sexy a fost înșelată, din nou, de soțul milionar, după ce aceasta l-a iertat pentru trei episoade de infidelitate, inclusiv un copil ”din flori”.

La începutul lunii martie, Walker a călcat din nou strâmb. A fost surprins de camerele de supraveghere dintr-un local în timp ce și-a dat pantalonii jos și a făcut mai multe gesturi indecente lângă o femeie. Soția sa a reacționat dur și a spus că ”nu avea idee de ceea ce a făcut partenerul său” înainte ca imaginile să apară în mediul online și că ”ia considerare o despărțire”. În plus, Kilner l-a numit ”idiot” pe Walker. Astfel, se preconiza o ruptură între cei doi, dar jurnaliștii de la The Sun susțin că Annie a dat totul uitării și l-a mai iertat o dată pe fotbalist.

Citește și: Fiica unui celebru fotbalist şi-a făcut cont pe OnlyFans, imediat după ce a născut. Imaginile care au atras fanii ca un magnet FOTO

Bomba sexy a fost înșelată, din nou, de soțul milionar

Englezul a avut mai multe aventuri de-a lungul timpului. Mai întâi, o vedetă TV din Marea Britanie, Laura Brown, a dezvăluit că a avut o relație cu Kyle Walker, în timp ce oficial acesta era împreună cu Annie Kilner. A fost prima dată când fundașul a fost dat afară din căminul conjugal, însă Annie l-a primit rapid înapoi.

Sportivul a mai plecat o dată de acasă, în 2020, când a început o relație cu Lauryn Goodman, care i-a dăruit și un copil. În cele din urmă, Annie Kilner l-a iertat din nou, trecând și peste un episod în care actualul său soț a petrecut o noapte întreagă alături de două escorte.

După atâtea obstacole, se părea că cei doi și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt și s-au căsătorit. ”E adevărat că au avut parte de multe suișuri și coborâșuri în ultimii ani, dar relația lor a supraviețuit de fiecare dată. Dumnezeu știe cum, dar a supraviețuit. Nu au vrut `fanfară`, și-au dorit doar să fie căsătoriți”, a declarat în 2022 o sursă pentru The Sun.