Fiica unui celebru fotbalist şi-a făcut cont pe OnlyFans, imediat după ce a născut. Imaginile care au atras fanii ca un magnet FOTO

Fiica unui fost fotbalist și-a făcut cont pe OnlyFans, la scurt timp după ce a devenit mamă pentru prima dată. Danielle Favatto, fiica în vârstă de 25 de ani a brazilianului Romario, face senzație pe platforma pentru adulți.

08 mart. 2023, 09:32

Fiica unui celebru fotbalist şi-a făcut OnlyFans, imediat după ce a născut. Danielle Favatto face senzație pe platforma celebră pentru conținutul destinat adulților. Vedeta are foarte mulți urmăritori. Pentru început, ea le-a vorbit fanilor despre experiența maternității.

Citeşte şi: Maria Georgiana a reușit să câștige din OnlyFans aproape 1 milion de euro. Cum a ajuns tânăra la această performanță: „Am fost sinceră”

„Mi-am creat profilul pe OnlyFans pentru a împărtăși puțin mai multe despre experiența mea de mamă. Inițial, nu am vrut să am un copil, dar m-am răzgândit din senin. Habar nu aveam cum să mă descurc cu copiii. Eram genul de persoană care se enerva dacă un copil plângea în avion. Pe măsură ce am învățat anumite lucruri, mi s-a părut o idee bună să îmi creez un profil pe platformă pentru a face videoclipuri despre acest subiect”, a declarat Danielle Favatto, conform Daily Star.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Danielle Favatto (@dadafavatto)

Citeşte şi: Fiul lui Adrian Mutu, în ipostaze indecente alături de iubita cu cont pe OnlyFans. „Normal că o susțin!” FOTO

Danielle Favatto a născut o fetiță, fructul iubirii sale din relația actuală cu Fabio Henrique do Prado. Cu toate că era urmărită de fani și pe Instagram, fiica lui Romario a decis să ofere sfaturi despre maternitate și pe OnlyFans. În plus, ea și-a monetizat sfaturile, iar fanii deja au început să o urmărească și pe platforma cu conținut pentru adulți.