Scene de violență între Antonia și Elena Chiriac. Cele două s-au bătut în club: „Am o cicatrice pe care o voi purta toată viața”

Scene de violență între Antonia și Elena Chiriac. Cele două fac parte din distribuția filmului „Haită de acțiune", care a avut avanpremiera luni seara. Fosta concurentă de la Survivor România și iubita lui Alex Velea s-au bătut în club.

22 mart. 2023, 23:39
Scene de violență între Antonia și Elena Chiriac. Cele două s-au bătut în club: „Am o cicatrice pe care o voi purta toată viața”
Scene de violență între Antonia și Elena Chiriac

Scene de violență între Antonia și Elena Chiriac. Iubita lui Velea joacă rolul unei polițiste, în timp ce Elena joacă rolul unei luptătoare de taekwondo, care face parte dintr-un grup infracțional pe urmele căreia se află polițiștii.

Citește și: Antonia, cu o perfuzie la mână pe Internet. Mesaj pentru fani de pe patul de spital

Scene de violență între Antonia și Elena Chiriac

Cele două se bat în clubul Nuba din Capitală, iar secvențele violente i-a lăsat Elenei Chiriac o cicatrice seriosă. În timpul altercației cu polițista Oli, Elena Chiriac și-a rănit mâna și abia a mai putut să filmeze.

Am o cicatrice pe care o voi purta toată viața. Am băgat un pumn într-un dulap cu cea mai mare forță pe care ți-o poți imagina. Aveam o rană într-un unghi de 90 de grade.Am suferit fizic destul de mult în urma acestei accidentări. Mi-a fost greu să continui filmările în ziua respectivă plus că nu aveam încotro. Asta și-a pus amprenta fizic asupra mea și o voi purta cu mine toată viața‘, a declarat Elena Chiriac pentru Fanatik.ro.

Antonia, dezvăluiri intime din relația cu Alex Velea

Flacăra iubirii dintre cei doi arde și acum. Se iubesc nebunește, iar asta o dovedesc în fiecare zi, în fața fanilor. Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum reușește să-și mențină relația pe linia de plutire și cum depășesc obstacolele în dragoste.

Menținem flacăra vie prin comunicare, prin exprimarea sentimentelor, prin atenție acordată celuilalt, prin timp petrecut împreună, vacanțe în doi, mici surprize făcute celuilalt. Toate fac relația să se mențină vie, intensă și desigur că iubirea este la baza tuturor acestor ingrediente.

De mai multe ori pe zi ne spunem „te iubesc și așa i-am obișnuit și pe copiii noștri, și lor le spunem și ei ne spun nouă, așa au fost crescuți, în acest spirit. Clar este un partener romantic și ne place să ne facem mici surprize din când în când. Cel mai recent am fost la cină de Valentines Day, un moment frumos, doar pentru noi doi.

Noi ne rezolvăm problemele discutând despre ele, fiecare își spune punctul de vedere, încercăm să găsim soluții și trecem peste cu ușurință, pentru că, de cele mai multe ori, nu sunt situații grave, ci neînțelegeri mici, nesemnificative. Nu se mai întâmplă să stăm supărați, avem o relație de prea mulți ani împreună să lăsăm micile neînțelegeri să ne facă să nu ne mai vorbim, de exemplu”, a declarat Antonia.