BOMBĂ: Vasile Turcu s-a întâlnit ÎN SECRET cu amanta înainte să se spânzure. Ce a spus femeia la POLIŢIE

Gabriela Grosu, femeia despre care s-a spus că ar fi amanta lui Vasile Turcu, a fost audiată în cazul tentativei de sinucidere a omului de afaceri.

09 mart. 2017, 14:26

Gabriela Grosu le-a spus poliţiştilor că se văzuse cu acesta cu doar o zi înainte ca bărbatul să-şi pună ştreangul de gât. Bruneta a susţinut că fostul acţionar de la Dinamo era liniştit, şi că nimic din comportamentul său nu prevestea ce avea să se întâmple.

Vasile Turcu A MURIT

Gabriela Grosu a fost audiată la Poliţia Capitalei în calitate de martor în cazul lui Vasile Turcu. Potrivit surselor Cancan bruneta le-a spus anchetatorilor că relaţia cu milionarul se încheiase de ceva timp, şi că rămăsese în relaţii bune cu acesta. Ea a mai povestit că după despărţire i-a returnat milionarului bunurile pe care acesta i le dăduse în timp, şi pe care le-a catalogat drept cadouri. Gabriela Grosu a mai declarat în faţa poliţiştilor că după ce a terminat relaţia cu Vasile Turcu, a rămas în relaţii bune cu acesta. Mai mult, în ultimpul timp era o relaţie platonică între ei.