Bomboane de 4000 de dolari. Un copil a cheltuit toate economiile părinţilor pe dulciuri

Dacă reuşiţi să puneţi ceva bani deoparte, dar preferaţi să-i ţineţi în casă, în loc să-i duceţi la bancă, ar fi bine să fiţi foarte atenţi unde păstraţi puşculiţa şi cine are acces la ea. Mai ales dacă aveţi copii.

RomaniaTV.net
15 nov. 2012, 15:14
Bomboane de 4000 de dolari. Un copil a cheltuit toate economiile părinţilor pe dulciuri

Un cuplu din Ucraina care reuşise să strângă aproximativ 4000 de dolari în decursul timpului s-a trezit fără economiile de-o viaţă. Pur şi simplu banii au dispărut ca prin minune din puşculiţa pe care o ţineau ascunsă sub o canapea. Nu a durat, însă, prea mult până când hoţul a fost prins, pentru că el era chiar fiul celor doi.

Băiatul în vârstă de 9 ani a găsit banii şi s-a gândit că i-ar putea folosi pentru a-şi face toate poftele. Aşa că a luat cei 3.300 de dolari şi aproximativ 500 de euro şi i-a cheltuit pe… bomboane.

Puştiul a avut şi un complice, un adult cu probleme psihice pe care l-a convins să schimbe banii din valută în moneda locală, contra unui comision consistent. Luat la întrebări de poliţie şi de părinţi, băiatul a recunoscut că a luat banii în mai multe tranşe, în timpul vacanţei de toamnă şi că de fiecare dată şi-a cumpărat doar bomboane, pe care le-a împărţit, pe deasupra, cu prietenii, din moment ce nu putea să apară cu ele acasă.