Bombonica Prodana, absentă de la nunta fiului ei, Valentin Dragnea

Fiului lui Liviu Drangea şi al Bombonicăi Prodana s-a căsătorit în weekend cu Gina Alexandra Tătulescu, iar primul pas a fost la Primăria București, unde au avut loc cununia civilă oficiată de Gabriela Firea. De la evenimentul extrem de important pentru cei doi miri a lipsit chiar mama lui Valentin, Bombonica Prodana. Fosta soție a lui Liviu Dragnea nu apare în niciuna dintre fotografiile de la nuntă.

RomaniaTV.net
27 aug. 2018, 06:23
Bombonica Prodana, absentă de la nunta fiului ei, Valentin Dragnea

Bombonica Prodana nu a apare nici în imaginile de la cununia religioasă, nici în cele de la petrecerea de la Palatul Snagov. De altfel, Liviu şi Bombonica au divorţat în 2015, iar absenţa ei de la nunţă spune totul despre relaţia lor. Potrivit surselor România TV, Bombonica Prodana nu a dorit să ia parte la nuntă.

Liviu Dragnea a venit la nuntă alături de iubita lui, Irina Tănase. 

Ştefan Valentin Dragnea s-a căsătorit în weekend cu Gina Alexandra Tătulescu, fata pe care o iubește de mai bine de 5 ani. Cununia civilă a fost oficiată de primarul Capitalei, Gabriela Firea. Cununia religioasă a avut loc duminică, la Biserica Sfântul Elefterie din Capitală.

Prima imagine cu Gina Alexandra, nora lui Liviu Dragnea, în ziua nunţii FOTO

A urmat o petrecere de pomină la unul dintre cele mai elegante localuri din apropierea Capitalei, Palatul Snagov, fost palat regal, construit pentru Prințul Nicolae al României. 

700 de invitaţi au răspuns prezent la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Valentin Dragnea și Gina Tătulescu i-au încântat pe cei prezenţi cu dansul mirilor pe melodia lui Marcel Pavel, „Frumoasa mea”. Pe ringul de dans au urcat și Liviu Dragnea și Irina Tănase. 

Toţi miniştrii guvernului, în frunte cu Viorica Dăncilă, fostul premier Sorin Grindeanu, primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ şi toţi greii PSD din ţară au venit la petrecerea de la Palatul Snagov.

Meniul a fost şi el unul exclusivist, invitații desfătându-se cu file de somon cu sos de vin alb, muschiuleț de porc cu cimbru verde sau piept de pui marinat cu ghimbir și usturoi.