Bonusuri pentru medici după Anul Nou. Suma va fi dublată prin ordin prezidenţial

Bonusul pentru medicii şi asistentele de gardă în perioada sărbătorilor de Anul Nou urmează să fie dublat.

27 dec. 2021, 15:31
Bonusuri pentru medici după Anul Nou. Suma va fi dublată prin ordin prezidenţial

Bonusuri pentru medici! Medicii ruşi urmează să primească un nou bonus anul viitor, în semn de recunoaştere a serviciilor lor în timpul pandemiei de coronavirus, potrivit unui comunicat difuzat luni de Kremlin şi citat de DPA.

Acordarea acestor noi bonusuri a fost ordonată de preşedintele Vladimir Putin, potrivit comunicatului, care nu oferă detalii despre câţi bani va primi personalul medical.

Şcoli închise şi după Revelion în Europa. Octavian Jurma: „După sărbători, şcolile ar trebui închise 10 zile”
Bonusul pentru medicii şi asistentele de gardă în perioada sărbătorilor de Anul Nou urmează să fie dublat.

Anterior, suma bonusului plătit era de aproximativ 51 de dolari pe tură pentru medicii spitalului şi 34 de dolari pentru asistenţi medicali. Dar potrivit postului de radio Eho Moskvî, au fost multe plângeri în timpul anului că bonusurile nu au fost plătite.

Bonusuri pentru medici: Sume duble pentru garda de Revelion

Răspândirea coronavirusului continuă să pună Rusia sub presiune, deşi numărul zilnic de cazuri a scăzut în ultimele luni.

Luni, autorităţile au raportat 23.210 noi cazuri la nivel naţional şi 937 de decese de COVID-19. Cu toate acestea, se crede că multe cazuri nu sunt raportate, notează DPA.

Certificatul COVID-19 ar putea fi înlocuit cu un microcip implantat în piele. Inovaţia, testată deja în Suedia
Puţin sub jumătate din populaţia Rusiei de aproximativ 146 milioane de locuitori a fost vaccinată cu două doze, conform statisticilor oficiale.

„Rata de vaccinare nu este suficient de ridicată”, a recunoscut Putin săptămâna trecută. Cu toate acestea, el se opune ca vaccinarea să fie obligatorie pentru toţi.