Booking.com deschide în România cel mai mare centru. Se vor angaja sute de oameni

Booking.com, platforma de rezervări de spaţii de cazare online, deschide în România cel mai mare centru. Firma se află în proces de închiriere a unui nou sediu, în complexul de birouri U Center, dezvoltat de Forte Partners în zona Tineretului din Bucureşti.

20 dec. 2021, 15:36
Booking.com deschide în România cel mai mare centru. Se vor angaja sute de oameni
Booking.com deschide în România cel mai mare centru

Booking.com deschide în România cel mai mare centru, pentru care vor lucra peste 700 de angajaţi, potrivit unor surse din piaţa imobiliară. Suprafaţa pe care Booking.com o închiriază pentru noul centru regional de servicii este pretabilă pentru un număr de peste 700 de angajaţi.

Citeşte şi: Platfoma Booking.com amendată cu 175 de milioane de dolari pentru monopol în Rusia. Ar fi interzis hotelurilor și pensiunilor să ofere servicii mai scăzute pe alte platforme

Booking.com deschide în România cel mai mare centru

Booking.com este un instrument de management hotelier folosit de către cei care deţin şi/sau administrează unităţi de cazare pentru a le permite utilizatorilor efectuarea şi gestionarea rezervărilor online. Lansată în 1996, platforma furnizează peste 28 de milioane de anunţuri, în 43 de limbi, având în acest an venituri estimate să depăşească 9,2 miliarde dolari.

Compania este acum în proces de închiriere a unui spaţiu, cu o suprafaţă de peste 9.000 de metri pătraţi, în complexul de birouri U Center al dezvoltatorului imobiliar Forte Partners, controlat de fraţii libanezi Johny şi Jihad Jabra, potrivit mai multor surse din piaţa imobiliară, conform Profit.ro, citat de News.ro.

Cât plătești pe o noapte de cazare în Dubai

Odată cu sărbătorile de iarnă, mulți artiști au profitat de timpul liber și au ales Dubai ca destinație de vacanță. Florin Ristei și iubita sa, Naomi, fostă concurentă la X Factor, s-au refugiat într-o vacanță de vis, departe de restricțiile din București.

Karmen, fiica lui Adi Minune, a ales și ea să plece în Dubai în această perioadă, alături de soțul ei.

Și Raluka se numără printre cei care au evadat în Emiratele Arabe Unite. Cântăreața și-a petrecut sărbătorile acolo, inclusiv trecerea dintre ani. Artista și-a încântat fanii cu o serie de fotografii în costum de baie.

Printre cei care au mai plecat în această perioadă în Dubai se numără și Ileana Lazariuc, Crina Abrudan și Olivia Addams, senzația Tik Tok-ului.

Prețurile pentru o noapte la un hotel de cinci stele în Dubai variază între 1.000 și 6.646, potrivit rezultatelor de pe Booking.

Dacă alegeți un hotel de patru stele, puteți plăti pe noapte, pentru o cameră de două persoane, sume ce pornesc de la 300 de lei și pot ajunge până la 1.000 și puțin de lei.

În cazul în care doriți să plătiți mai puțini bani și, totuși, să vă bucurați de atmosfera de lux a orașului, puteți găsi și camere la hoteluri de trei stele. Cel mai mic preț este de 100 și puțin de lei și se poate ajunge până la 600 de lei pe noapte.