Bordea și Cortea, jefuiți la America Express. Cei doi și-au dat seama că erau într-o zonă periculoasă: „Am început să ne panicăm”

Bordea și Cortea, jefuiți la America Express. Ediția de luni seara trecută a fost una plină de surprize, unele mai puțin plăcute. În timp ce se aflau în misiune, cei doi au fost prădați în plină stradă.

21 mart. 2023, 17:24
Bordea și Cortea, jefuiți la America Express. Cei doi și-au dat seama că erau într-o zonă periculoasă: „Am început să ne panicăm”
Bordea și Cortea, jefuiți la America Express

Bordea și Cortea, jefuiți la America Express. Cei doi au reușit să strângă banii și i-au trimis Irinei Fodor dovada. În doar câteva secunde, după ce au primit răspuns din partea prezentatoarei și au aflat ce au de făcut pentru următoarea misiune, telefonul le-a fost furat.

Bordea și Cortea, jefuiți la America Express

Bărbatul care le-a furat telefonul a fost filmat în timp ce se afla și el în piață în momentul în care cei doi concurenți încercau să facă rost de bani. La nici câteva minute după, acesta a apărut în spatele lui Nelu și colegului său și și-a pus planul în aplicare.

Într-o fracțiune de secundă. Și tu ai fost foarte amuzant. A fost cea mai scurtă intervenție din istoria intervențiilor”, a precizat Bordea. „Nu știm dacă am fost urmăriți sau nu, presupun pentru că omul venise din spate. A venit chitit din spate”, a adăugat și Cortea.

Ba chiar mai mult, aceștia au trecut cu greu peste moment pentru că au realizat că există un pericol real și trebuie să părăsească zona imediat. „Am trecut cu greu peste moment pentru că am început să ne panicăm. Ne-am dat seamă că zona în care suntem nu e prea prietenoasă”, au mai adăugat aceștia.

Citește și: Cât a slăbit Cătălin Bordea la America Express. Filmările s-au încheiat, iar concurenţii au revenit acasă: „M-am întors cu un rucsac plin de amintiri”

Motivul pentru care Cătălin Bordea nu face copii

Concurentul de la America Express a făcut o serie de dezvăluiri legate de planurile de viitor pe care le are cu soția sa, privind postura de părinți. Chiar dacă nu își doresc să facă un copil, nu exclud ideea de a deveni părinți, însă nu pe cale naturală, ci prin adopție.

,,Nu, mulțumesc. Bă nu cred. Nu cred pentru că nu sunt genul de părinte. Nu ai cum să știi până nu ești. Înțeleg teoriile. Dar noi, noi doi nu suntem genul care să facem asta. Când? Deja vine 40, se duce 45. Ne gândeam la un moment dat să înfiem un copil.”, a declarat Cătălin Bordea.

Livia povestea la un moment dat cum s-a cunoscut cu soțul ei și cum a început povestea lor de iubire: ,,Am mai vorbit ocazional… dar niciodată față în față.Eu îl știam. El ma știa. Eu l-am intuit. El ma cunoștea deja. Luptam cu depresia încă. De fapt o ignoram, crezând ca astfel o să plece. Ziua eram veselă, noaptea plângeam. Mâncam cireșe și îmi cumpăram în fiecare săptămâna bujori. Stăteam intr-o garsoniera in Militari. La etajul 8. Palatul copiilor, eu și Gabita. ala Premiilor Stand-Up’.El vorbise de niște locuri pentru că bilete nu mai erau. Locurile erau fix pe scenă. După, mi-a dat mesaj că mă așteaptă la Godot.

 Momentul când a trebuit să plec mi-a schimbat viața. Un culoar mic, iar noi ne luam la revedere. Stând față în față, acolo, îmi luam rămas bun de la singurul om căruia n-aș fi vrut să îi zic decât că nu am unde să plec. Nu am de ce sa plec. Și nu vreau.

Am plecat atunci. Dar ne-am văzut a doua zi. Și a treia. Și a patra. Îmi cumpăram ceva nou de fiecare data când trebuia sa ne vedem. Ca sa îl impresionez . Și cinci ani mai târziu.

Și nu vreau nici acum sa îmi iau rămas bun de la el. Mi-a schimbat viața, lumea , tot. Mi-a adus mai multă veselie decât credeam posibilă. Am făcut împreuna lucruri pe care nici nu le visam. Zilele mele trec ușor de când ma iubește el. Încă mănânc cireșe, dar îmi cumpăra el bujori. Râde de mine, iar eu mă prefac puternică. El mă crede. Au trecut 5 (CINCI!) ani. Nu mai sunt fata de atunci. Sunt versiunea mea mai bună. Datorită ție. Te iubesc de nu mai pot!”, scria Livia pe Instagram, în urmă cu mai mulți ani.