Botez mare în familia lui Gigi Becali! Gestul emoționant pe care l-a făcut latifundiarul din Pipera pentru nepotul său

Sărbătoare mare în familia Becali, după ce Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, și-a botezat cel de-al treilea copil. Cu această ocazie, latifundiarul din Pipera a ținut să îi facă o surpriză nepotului său și la Biserică a făcut un gest care i-a emoționat pe toți cei prezenți la eveniment.

27 aug. 2023, 17:38
Botez mare în familia lui Gigi Becali! Gestul emoționant pe care l-a făcut latifundiarul din Pipera pentru nepotul său
Gestul emoționant pe care l-a făcut latifundiarul din Pipera pentru nepotul său

Gestul emoționant pe care l-a făcut latifundiarul din Pipera pentru nepotul său. Fiul lui Vasile Geambazi a venit pe lume în luna iunie și la botez a primit numele de Teodor.

Citește și Dan Șucu, lecție de management pentru Gigi Becali: „Nu trebuie să dau eu telefoane din birouri ca să îi fac primul 11 lui Bergodi!”

Gestul emoționant pe care l-a făcut latifundiarul din Pipera pentru nepotul său

La slujba religioasă care a avut loc la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, lăcaș de cult frecventat adesea de latifundiar, au participat Teodora Becali împreună cu fetița sa, dar și finanțatorul FCSB și soția sa.

De la eveniment nu a lipsit nici Lucian Becali și partenera sa de viață.

Însă ce i-a impresionat cel mai tare pe cei care au participat la fericitul eveniment a fost getul pe care Gigi Becali l-a făcut pentru nepotul său și fiul acestuia. Concret, latifundiarul din Pipera a mers la strană, a cântat împreună cu preoții și s-a rugat pentru micuțul încreștinat.

„Nu a fost o petrecere mare. Botezul a fost unul cât se poate de discret, doar cu familia și cei apropiați. Gigi a venit la biserică și a cântat împreună cu preoții”, au declarat persoane apropiate lui Gigi Becali pentru click.ro.

Nu e glumă: Gigi Becali l-a rebotezat pe Tavi Popescu

Gigi Becali l-a călăuzit pe Octavian Popescu, atacantul de la FCSB, către cele sfinte. Patronul vicecampioanei l-a rebotezat pe fotbalist, de curând.

„Vin și spun despre George Popescu, fostul Tavi Popescu, l-am botezat acum când a fost mare, l-am băgat în butoi, l-am botezat creștin ortodox, era din ăsta, o religie din asta, eretică, de asta, d-ăștia care se numesc pocăiți, dar sunt sectanți. L-am luat și l-am botezat, ca și cum ar fi copil mic, și l-am botezat George. În butoi, cu totul. Afundă copilul, mă, cum să moară copilul așa? Așa e botezul. Nu avea tatuaje când l-am botezat.

Acum spun un lucru. Ia-l pe George Popescu, ce era el acum doi ani? El normal, astăzi, trebuia să fie bombă, în loc să crească, a scăzut, nu știu ce e. Și eu cred așa (n.r. că nu ar fi antrenat cum trebuie). Atunci, să aștepte să plece Coman și va juca acolo. Asta este treaba, nu avem ce face. Când ești fotbalist, te impui și în poziția asta”, a declarat Gigi Becali, la ProSport.

Citește și Oportunitate pentru Gigi Becali: jucătorii celebri care sunt liberi de contract, disponibili pentru FCSB