Botezatu, despre reclamaţia de sex cu o minoră: O glumă pentru rating

Cătălin Botezatu a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că în emisiunea "Te pui cu blondele" de la Antena 1 a făcut "o glumă pentru a crea divertisment şi rating", atunci când a sugerat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, acest fapt neîntâmplându-se niciodată în realitate.

RomaniaTV.net
19 apr. 2012, 12:12
Botezatu, despre reclamaţia de sex cu o minoră: O glumă pentru rating

Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) a sesizat, joi, Ministerul Public, Direcţia Generală de Protecţie a Copilului şi Consiliul Naţional al Audivizualului în legătură cu afirmaţii făcute de Cătălin Botezatu în emisiunea „Te pui cu blondele” de la Antena 1, considerând că au fost promovate comportamente care contravin legii, şi anume sexul cu o minoră. „În cadrul emisiunii mai sus amintite, domnul Cătălin Botezatu a afirmat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 14 ani”, se arată într-un comunicat de presă.

Contactat de MEDIAFAX, Cătălin Botezatu a spus că este „hilar” ce se întâmplă. „A fost o glumă. Cei care s-au sesizat (FONPC, n.r.) chiar nu s-au uitat şi la natura emisiunii? Este un show de divertisment. Cum aş putea să mă acuz singur? Se vede că este o glumă, că e un show de divertisment. Este o glumă pentru a aduce rating într-o emisiune de divertisment. Este făcută cu foarte mare atenţie, nu jigneşte pe nimeni, nu face aluzie la cineva anume, nu există acea persoană. Este o glumă, ridicată la plasă de moderator„, a spus Cătălin Botezatu.

Designerul a precizat că este om de televiziune şi ştie ce trebuie făcut pentru divertisment. „Trebuie creat acest show, dar asta nu înseamnă că tot ce zboară se mănâncă. Până la a acuza pe cineva… Am spus eu vreun nume? A fost o glumă pentru a crea divertisment şi rating, nici prin craca minţii nu mi-ar fi trecut că cineva ar putea să o ia în serios„, a spus Botezatu. „Mă bucur că orice spun eu devine ştire naţională, când ţara asta nu are ce mânca şi ce bea, dar totuşi, nici chiar aşa„, a mai spus Cătălin Botezatu.

Totodată, Botezatu şi-a arătat disponibilitatea de a discuta cu cei care s-au sesizat cu privire la afirmaţiile făcute de el în emisiunea „Te pui cu blondele”. „Dacă vor detalii, discutăm cu mare drag”, a mai spus Botezatu.

VEZI DECLARAŢIA CARE A DUS LA RECLAMAREA LUI CATALIN BOTEZATU LA PARCHET