Botezul prinţesei Charlotte. Detalii despre creştinarea celui de-al doilea copil al cuplului Kate şi William

Prinţesa Charlotte a Marii Britanii, fiica prinţului William şi a ducesei Kate, va fi botezată duminică. Ceremonia religioasă pentru creştinarea prinţesei Charlotte Elizabeth Diana va avea loc în biserica anglicană Saint Mary Magdalene, aflată în apropiere de reşedinţa din provincie a părinţilor săi, Kate şi William. Aici a fost creştinată şi bunica ei, Prinţesa Diana. Este pentru a doua oară când un membru al familiei regale nu e botezat la palatul Buckingham, aşa cum cere tradiţia.

RomaniaTV.net
04 iul. 2015, 12:44

Prințesa Charlotte va fi botezată duminică de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, cu apă din râul Iordan. Prinţesa va fi îmbrăcată într-o copie a rochiței de dantelă și satin pe care a purtat-o fiica cea mare a reginei Victoria în 1841.

Citeşte şi Sărbătoare la Londra: Salve de tun în cinstea micii prinţese

Prinţesa Charlotte a Marii Britanii a venit pe lume pe 2 mai, fiind externată cu mama sa, ducesa de Cambridge, 10 ore mai târziu.
În octombrie 2013, prinţul George, fratele cel mare al lui Charlotte şi al treilea în succesiunea la tronul britanic, a fost creştinat în Capela de la Palatul Saint James. Băiatul a primit atunci cadou o pajişte în Transilvania de la familia contelui Kalnoky Tibor din Covasna.