Botoșănean intrat în sevraj din cauza lipsei de alcool a sărit pe geamul spitalului. Bărbatul internat cu COVID a produs haos în salon înainte de a se arunca în gol

Un botoşănean în vârstă de 67 de ani, internat cu COVID în cadrul Secţiei Pneumologie a Spitalului Județean Botoșani, s-a aruncat de la etaj. Anterior, bărbatul, care intrase în sevraj din pricina lipsei de alcool, a devenit foarte agitat şi a smuls instalaţia de oxigen din perete, gazul concentrat umplând imediat salonul.

06 mai 2022, 16:49
Botoșănean intrat în sevraj din cauza lipsei de alcool a sărit pe geamul spitalului. Bărbatul internat cu COVID a produs haos în salon înainte de a se arunca în gol

Un botoșănean intrat în sevraj de la lipsa de alcool şi internat cu COVID a făcut adevărate ravagii în salon, alertând pacienţii şi cadrele medicale. Bărbatul era spitalizat de cinci zile şi, pentru că în tot acest timp nu a mai avut acces la alcool, a încercat să părăsească secţia de mai multe ori.

Spre miezul nopţii, bărbatul a smuls instalaţia de oxigen care ieşea din perete. Speriate de faptul că oxigenul concentrat ieşea din instalaţie necontrolat şi umplea salonul, cadrele medicale care se aflau în apropiere au sărit să aerisească încăperea şi au alertat serviciul de urgenţă 112. Profitând de faptul că ferestrele erau larg deshise, botoşăneanul s-a aruncat în gol.

Botoșănean intrat în sevraj s-a aruncat în gol de la etajul 1 al Spitalului Judeţean

Bărbatul a avut, însă, ceva noroc şi nu a căzut prea mult în gol. A aterizat pe copertina care se află chiar sub geamul salonului, de deasupra intrării în spital. A fost recuperat de cadrele medicale, care au reuşit să îl liniştească şi l-au direcţionat către secţia de Psihiatrie, scrie Monitorul de Botoşani.

Citeste si Femeie târâtă de tramvai în timp ce încerca să urce în el un cărucior în care se afla bebeluşul ei

Din fericire pacientul nu a fost rănit în urma acestui incident. După ce a fost calmat, acesta a fost direcţionat către secția de Psihiatrie pentru investigaţii şi tratament de specialitate”, a precizat Doina Caba, managerul SJU Mavormati.

La nivelul unităţii sanitare a fost declanşată o anchetă internă prin care să se stabilească dacă au fost respectate toate procedurile.

Citeste si Fostul iubit al Iuliei, tânăra care s-a aruncat cu copiii de la etaj, rupe tăcerea după înmormântare. Scrisoarea lui Marcel a șocat pe toată lumea