Boureanu vrea un proiect comun PDL-PNL: Ar fi bine să avem un mare partid de dreapta VIDEO

Cristian Boureanu afirmă că PDL şi PNL ar trebui să aibă un proiect comun care să ducă la un mare partid de dreapta. Vicepreşedintele PDL a precizat, sâmbătă seara, la România TV, că ideal ar fi ca cele două partide să formeze o grupare reprezentată în PPE.

RomaniaTV.net
10 mart. 2013, 16:00
Boureanu vrea un proiect comun PDL-PNL: Ar fi bine să avem un mare partid de dreapta VIDEO

„Acest lucru ar fi firesc, nu văd care ar fi problema ca eu cu un parlamentar PNL să avem un proiect comun pe dreapta. Ar fi bine să avem un mare partid de dreapta, de preferat în PPE, şi un partid care să reprezinte stânga modernă, PSD”, a declarat Cristian Boureanu.

Vicepreşedintele democrat-liberal spune că şi alţi colegi din partid au aceeaşi ideee.

„Adriean Videanu, am văzut declaraţiile recente ale lui Blaga, declaraţiile lui Romeo Raicu, cei mai mulţi dintre colegi îşi doresc o astfel de alianţă. Cred că partidul, per ansamblu, chiar şi cu Elena Udrea preşedinte, şi-ar dori mai mult o alianţă cu PNL”, a adăugat Boureanu, îndulcindu-şi totodată discursul la adresa adresa lui Crin Antonescu, pe care, nu mai departe de vara trecută, îl acuza de „inconştienţă şi ipocrizie politică”:

„Crin Antonescu e preşedintele PNL, este susţinut şi până la urmă este un om de dreapta, marea problemă pe care a avut-o clasa politică este că noi discutăm tot timpul de persoane, nu de fapte şi acţiuni politice”.