Pugilistul Adonis Stevenson se află în continuare la terapie intensivă după ce a fost făcut KO în ring

Boxerul canadian Adonis Stevenson se află în continuare la terapie intensivă, a anunţat spitalul din Quebec în care a fost internat sâmbătă seara, după meciul pentru titlul de campion mondial la la categoria semigrea, versiunea WBC, pierdut prin KO în faţa ucraineanului Aleksandr Gvozdik.

04 dec. 2018, 08:48
Pugilistul Adonis Stevenson se află în continuare la terapie intensivă după ce a fost făcut KO în ring

Spitalul a precizat totodată că pugilistul se află sub „sedare controlată”, iar starea sa rămâne „stabilă”, scrie agerpres.ro.

Stevenson, în vârstă de 41 ani, şi-a pus în joc pentru a zecea oară titlul cucerit în iunie 2013, în faţa americanului Chad Dawson. El nu a reuşit să-i facă faţă însă lui Gvozdik, medaliat cu bronz la JO 2012 de la Londra, care a dominat lupta de la un capăt la altul.

Citeşte şi Scandal în box: pugilist în stare critică după ce a fost făcut KO la meciul pentru titlul mondial VIDEO

Ucraineanul l-a trimis la podea în repriza a 11-a pe Stevenson, care a ajuns pe propriile picioare la vestiare, unde starea s-a a început să se deterioreze rapid, fiind transportat de urgenţă la spital.

Acest incident se adaugă unui an 2018 deja dificil pentru boxul din Canada, după ce doi pugilişti din această ţară, Tim Hague şi David Whittom, au decedat în urma unui KO-uri suferite în ring.


loading...
Partenerii noștri