Brățara de piele

Accesoriile reprezintă unul din acele elemente care adaugă șarm, stil și personalitate ținutei. Ele pot transmite despre persoana ta, la fel cum o face un ceas, o batistă de buzunar, o curea, o pereche de pantofi sau cât de bine îți cade haina.

RomaniaTV.net
06 sept. 2012, 09:44
Brățara de piele

Un alt obiect care poartă aceeași greutate este brățara. În antichitate brățara arăta bunăstarea purtătorului, iar acum ea este considerată ca un accesoriu în modă. A nu se înțelege că-ți pui la repezeală o brățată pe mână și gata. Brățara se alege în funție de personalitate și cea mai potrivită pentru un plus de masculinitate este cea din piele.

Fă o pauză la brățarile din metal și cauciuc pentru că toți le poartă. Chiar dacă metalul îți oferă o variantă mai bună de asortare la ținută, ieși din anonimat într-un mod pozitiv cu o astfel de brățară nu cu una groasă de argint sau aur. Nu am nimic împotriva celor din metal, dar mi se par mai originale și masculine cele din piele.

Privitor la integrerea în ținută, brațara de piele nu se poartă niciodată la ținuța business, dar nu te oprește nimic asortarea acesteia în situațile casual.

Brătara lată de piele vine cu un avantaj celor cu încheietura subțire, ea adaugă greutate brațului.

Culorile pe care ți le recomand sunt negrul și nuanțele de maro. Dacă nu ști ce să alegi, mergi pe tonuri de maro, cu siguranță nu vei da greș cu așa ceva. Chiar dacă albul te scoate în evidență, acesta nu reprezintă o variantă stilată.

Citeşte tot articolul pe StilMasculin.ro