Brad Pitt a cumpărat portrete în graffiti ale prinţului William şi reginei Elizabeth a II-a

Actorul american Brad Pitt, aflat în această perioadă în Marea Britanie unde logodnica lui, Angelina Jolie, filmează pentru "Maleficent", a cumpărat trei portrete în graffiti realizate de tânăra artistă britanică Bambi, supranumită "echivalentul feminin al lui Banksy".

RomaniaTV.net
22 iun. 2012, 15:15
Brad Pitt a cumpărat portrete în graffiti ale prinţului William şi reginei Elizabeth a II-a

Cele trei tablouri reprezintă portretele prinţului William – prezentat alături de soţia lui, ducesa Catherine -, reginei Elizabeth a II-a şi cântăreţei Amy Winehouse, relatează femalefirst.co.uk.

Se face multă vâlvă în jurul lui Bambi în această perioadă. Întrucât Brad Pitt se află aici cu familia pentru aproximativ doi ani, pare logic ca el să îşi decoreze casa cu opere semnate de artişti britanici. El are deja un tablou de Banksy, pe care l-a cumpărat cu 1 milion de lire sterline la o licitaţie la Londra, dar l-a trimis la vila lui din Los Angeles„, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la prestigioasele premii, dar şi patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele „Strania poveste a lui Benjamin Button”, „Armata celor 12 maimuţe”, „Moneyball” (cel mai bun rol principal şi cel mai bun lungmetraj). Angelina Jolie şi Brad Pitt, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt împreună de şapte ani şi au şase copii.