Brad Pitt, scos la licitaţie. Cât costă o după amiază în compania actorului?

O după-amiază în compania actorului Brad Pitt a fost scoasă la licitaţie pe site-ul eBay, din dorinţa starului american de a strânge fonduri pentru Make It Right, fundaţia pe care a înfiinţat-o în 2005 pentru a reconstrui casele devastate de uraganul Katrina.

RomaniaTV.net
11 nov. 2011, 15:25
Brad Pitt, scos la licitaţie. Cât costă o după amiază în compania actorului?

Participanţii pot să liciteze pentru o după-amiază cu Brad Pitt la fel ca pentru orice obiect scos la vânzare pe site-ul eBay. Preţul de pornire, impus de Brad Pitt, este de 10.000 de dolari. Licitaţia se va încheia pe 16 noiembrie, informează Mediafax.

În afara celor patru ore petrecute în compania starului hollywoodian, considerat unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi de la Hollywood, câştigătorul sau câştigătoarea va primi şi o invitaţie pentru două persoane la cea de-a zecea ediţie a galei anuale a fundaţiei Make It Right, ce va avea loc pe 10 martie 2012, la New Orleans.

Câştigătorul licitaţiei va beneficia, totodată, de două nopţi de cazare gratuită la hotelul de lux Hyatt Regency din New Orleans.

Cu cinci zile înainte de închiderea licitaţiei, o singură persoană făcuse o ofertă pentru a petrece o după-amiază în compania actorului american.

Make It Right a ridicat 13 case în zona 9th Ward din New Orleans, oraşul fiind devastat de uraganul Katrina în 2005. Fiecare casă este ridicată cu tehnici ecologice, izolată termic, această caracteristică reducând dramatic costurile pentru energie.

Mii de oameni şi-au pierdut casele din cauza uraganului Katrina, care a inundat aproximativ 80 la sută din New Orleans. Circa 1.500 de persoane au murit în urma dezastrului, care a produs pagube de 80 de miliarde de dolari.