Bradley Cooper are o nouă iubită, după ce s-a despărţit de Irina Shayk. Nu este Lady Gaga, aşa cum mulţi se aşteptau

Bradley Cooper a șocat pe toată lumea când a anunțat că se desparte de Irina Shayk, cea cu care are o fetiță. Atunci, toată lumea se aștepta să formeze un cuplu cu Lady Gaga, partenera lui în celebrul film "S-a născut o stea".

RomaniaTV.net
22 ian. 2020, 12:10

Actorul a surprins pe toată lumea, când a fost văzut în timp ce ieşea dintr-un hotel, alături de actriţa americană de origine cubaneză Ana de Armas. Cei doi au luat prânzul împreună cu un alt grup de actori, relatează online ziarul spaniol ABC.

Cei doi se cunosc din 2016 când au jucat împreună în filmul „War Dogs”, în regia lui Todd Phillips. Deocamdată nici Ana în vârstă de 31 de ani, şi nici Bradly de 45 de ani nu au dorit să confirme sau să dezmintă această ştire.

Citeşte şi: Fosta soţie a lui Bradley Cooper crede că există ceva între actor şi Lady Gaga

Motivul pentru care Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit

Actorul american Bradley Cooper și top-modelul Irina Shayk s-au despărțit în vara anului trecut, urmând să stabilească modul în care vor împărți custodia fiicei lor în vârstă de doi ani, potrivit People.

Informația a fost confirmată pentru publicația People după ce rusoaica s-a mutat din locuința din Los Angeles a actorului.

Irina a hotărât că a suportat destul. Nu a simțit că primește nivelul de angajament pe care și-l dorea, iar certurile constante le-au făcut viața insuportabilă. Erau doi oameni diferiți și, din momentul în care au realizat că fetița îi ținea împreună, au decis să se despartă.

Aproape că s-au despărțit în perioada premierei A Star is Born, însă au fost sfătuiți să nu facă acest lucru, pentru că despărțirea ar fi pus filmul în umbră. Când turneul de promovare al filmului a luat sfârșit, Irina s-a gândit că au o șansă să repare relația, însă nu a funcționat conform planului. Irina chiar a avut speranțe mari pentru viitorul lor împreună și a simțit că, odată ce copilul se va naște, vor găsi timp să se căsătorească, dar acest plan nu s-a materializat. Voia mai mult de la Bradley. Însă era nefericită și a petrecut prea mult timp străduindu-se să repare această relație”, a precizat sursa, pentru ET.

Bradley Cooper și starul casei de modă Victoria’s Secret și-au început relația în primăvara anului 2015 și au împreună un copil în vârstă de aproape trei ani, Lea De Seine.

Citeşte şi: Lady Gaga, dezvăluiri cutremurătoare despre drama trăită la 19 ani: „Am fost violată în mod repetat”