Brandan a plecat cu Steaua în Antalya, după ce transferul în China a picat

Fotbalistul argentinian va continua la Steaua, cu toate că a avut o ofertă tentantă din China, care în cele din urmă nu s-a mai materializat. Gigi Becali cerea pe el un milion de euro.

RomaniaTV.net
24 ian. 2012, 12:04
Brandan a plecat cu Steaua în Antalya, după ce transferul în China a picat

Steaua a plecat marţi dimineaţă în Antalya, iar din lot a făcut parte şi argentinianul Pablo Brandan, care săptămâna trecută a fost la un pas de un transfer în China.

Directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Răducan, spune că acesta nu are de ce să fie demoralizat pentru că oferta din China nu s-a materializat.

„Mă bucur că am ieşit sănătoşi din cantonamentul montan, iar acum trecem la pregătirea anaerobă şi la jocul cu mingea. Pablo rămâne jucătorul nostru. Nu cred că e demoralizat. Era supărat? Probabil că nu a dormit bine, dar e fericit că joacă la Steaua”, a spus Răducan, care a admis faptul că transferul fundaşului Iasmin Latovlevici la Saint-Etienne se mai poate concretiza în această iarnă.

Preşedintele de imagine al FC Steaua, Helmuth Duckadam, este convins că Pablo Brandan va primi oferte mai avantajoase din punct de vedere financiar în vară. „Brandan este afectat puţin, dar cred că avem obiective importante şi sper să le realizăm împreună. Sunt convins că va da acelaşi randament şi dacă va avea un retur la fel de bun ca şi turul, va primi oferte mult mai bune din punct de vedere financiar. Transferul lui Latovlevici nu a căzut încă. Să sperăm că se va rezolva, pentru că ar fi în avantajul ambelor părţi”, a completat Duckadam, care se află la primul cantonament în străinătate alături de FC Steaua de când ocupă această funcţie.

Echipele FC Steaua şi FC Vaslui au plecat, marţi dimineaţă, cu o cursă charter către Antalya. Din lotul vasluienilor au făcut parte şi Lucian Sănmărtean, dar şi noua achiziţie Ousmane N’Doye.