Brandul „Becali”, înregistrat de un român stabilit în Germania. Reacţia fabuloasă a latifundiarului din Pipera: „La noi este, undeva, o comună, se numește Bălăceanca. Atât am de spus”

Ovidiu Christian Altmann, un român stabilit în Germania înainte de Revoluție, susține că brandul „Becali” îi aparține și că milionarul nu are cum să îl folosească fără acordul lui.

12 feb. 2023, 17:31
Brandul „Becali”, înregistrat de un român stabilit în Germania. Reacţia fabuloasă a latifundiarului din Pipera: „La noi este, undeva, o comună, se numește Bălăceanca. Atât am de spus”

Românul Ovidiu Christian Altmann este la cuțite cu omul de afaceri. Bărbatul spune că a brandul „Becali” înregistrat marca în Germania, în 2006 și nu înțelege cum de a reușit finanțatorul FCSB să facă același lucru, în România, la OSIM.

Citiți și: Gigi Becali a anunţat pe mâinile cui va ajunge FCSB. „Când mor eu, la revedere! Nu las echipa familiei!”

Ovidiu Christian Altmann prezintă documentul din care ar reieși că el deține legal brandul „Becali”

Bărbatul se pare că nu cedează în războiul cu latifundiarul din Pipera, pe care îl acuză că folosește ilegal brandul “Becali”, motiv pentru care a adus și dovada, certificatul care atestă că el a înregistrat marca, conform cancan.ro

Altmann ar putea da lovitura din punct de vedere financiar și se laudă că a obținut o nouă victorie în războiul cu latifundiarul din Pipera.

Scandalul a pornit după ce românul s-a enervat teribil atunci când a aflat că patronul FCSB-ului și-a inaugurat un hotel pe litoral, care poartă numele „Becali Hotel Venus”.

„Am văzut că dânsul și-a inaugurat un hotel în Venus, care poartă numele Becali Hotel. Ceva s-a întâmplat, pentru că nu are acest drept. Nu știu cum a reușit, deoarece eu dețin această marcă din 2006, este înregistrată în Germania, pe când România nu era în UE. De la aderarea României la UE, în anul 2007, eu am dreptul și peste România cu acest brand”, declara românul, în august 2022.

Românul stabilit în Germania, ironizat de patronul FCSB

Replica lui Gigi Becali nu a întârziat să apară după acuzațiile lansate de Ovidiu Cristian Altmann.

”Bine, eu spun așa: la noi este, undeva, o comună, acolo, se numește Bălăceanca. Atât am de spus”, a fost replica lui Gigi Becali.

Ovidiu Christian Altmann s-a enervat din nou după ce a citit un interviu cu Gigi Becali, în care latifundiarul mărturisea că își va dona, la momentul potrivit, toată averea.

“Mă ia capul când văd ce declarații face. El nu este în stare să cumpere Marca ‘Becali’, dar se laudă… vrăjeala de Buftea! Apropo de Marca ‘Becali’, mi-a venit și certificatul de EU că este a mea și o dețin eu pe toată Europa”, a declarat Ovidiu Christian Altmann.

Bărbatul se laudă acum cu nou succes care i-ar putea rotunji substanțial veniturile.

„Am primit o ofertă să o vând sau să o licitez de la o firmă care are sediu inclusiv în România”, a dezvăluit românul.

Mai mult, el este dispus să renunțe definitiv la brand dacă va avea această ocazie: “Normal, de ce nu aș vinde-o din moment ce dețin Marca Becali pe toată Europa? Păi nu se ceartă și nici nu se luptă cu el. Îi pune certificatul în bot și Gigi Becali tace și înghite”, a adăugat românul stabilit în Germania.

Citiți și: Becali, despre dosarul în care sunt implicați Victor Pițurcă și fiul lui, Alex: ”N-are nicio treabă. După răspunsul lui, nu a mintit. Dacă a făcut combinații o să vadă judecătorii”