BRAVO, AI STIL ALL STARS 31 martie 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Eliminare controversată şi scandal între concurente în gala de sâmbătă

BRAVO, AI STIL ALL STARS 31 martie 2018 LIVE VIDEO KANAL D Sâmbătă, 31 martie, are loc gala "Jungle glam" la Bravo, ai stil! All Stars. Va fi o seară de magie, cu ținute fabuloase, la finalul căreia vom vedea cine va fi eliminată de la Bravo, ai stil! All stars. RomaniaTV.net vă oferă cele mai picante detalii.

RomaniaTV.net
31 mart. 2018, 16:15
BRAVO, AI STIL ALL STARS 31 martie 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Eliminare controversată şi scandal între concurente în gala de sâmbătă

UPDATE: EMILIANA A FOST ELIMINATĂ DE LA BRAVO, AI STIL! ALL STARS! 

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 31 martie. Din păcate, așa cum s-a vehiculat pe mai multe grupuri de Facebook încă de săptămâna trecută, Emiliana a fost cea care a părăsit Bravo, ai stil! All stars.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 31 martie. „A fost cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat până acum. Mi s-a schimbat viața”, a zis Emiliana după ce a aflat că a fost eliminată.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 31 martie. „Ai fost splendidă! Felicitări!”, a declarat Raluca Bădulescu.


Iată clasamentul în urma notelor juraților: Primul loc, 18 puncte: MARISA;

Locul doi, 17 puncte: Silvia;

Locul trei, 16 puncte: Denisa și Alina;

Locul patru, 15 puncte: Beatrice 

Locul cinci, 13 puncte: Larisa 

Locul șase, 8 puncte: Emiliana și Otilia

Locul șapte, 7 puncte: Iuliana.

Marisa a fost preferata brigadei sexy!

BRAVO, AI STIL ALL STARS 31 martie 2018 LIVE VIDEO KANAL D.  Gala „Jungle glam” la Bravo, ai stil! All Stars este o ediție extrem de așteptată pentru că toată lumea vrea să afle dacă va pleca vreo concurentă acasă. 

BRAVO, AI STIL ALL STARS 31 martie 2018 LIVE VIDEO KANAL D.  

Dacă vom avea eliminare, rămâne de văzut, dar pe grupurile destinate acestei emisiuni de la Kanal D, fanii vorbesc despre faptul că o concurentă nu va mai apărea în acest show. Precizăm că ediția de gală este difuzată în fiecare sâmbătă, dar este filmată cu câteva zile înainte. Telespectatorii spun că au aflat că Emiliana ar fi fost eliminată. Mai multe mesaje au fost postate, în acest sens, pe anumite grupuri de Facebook. 

BRAVO, AI STIL ALL STARS 31 martie 2018 LIVE VIDEO KANAL D.  Gala „Jungle glam” la Bravo, ai stil! All Stars este o ediție extrem de așteptată pentru că toată lumea vrea să afle dacă va pleca vreo concurentă acasă. 

BRAVO, AI STIL ALL STARS 31 martie 2018 LIVE VIDEO KANAL D.  Dacă vom avea eliminare, rămâne de văzut, dar pe grupurile destinate acestei emisiuni de la Kanal D, fanii vorbesc despre faptul că o concurentă nu va mai apărea în acest show. Precizăm că ediția de gală este difuzată în fiecare sâmbătă, dar este filmată cu câteva zile înainte. Telespectatorii spun că au aflat că Emiliana ar fi fost eliminată. Mai multe mesaje au fost postate, în acest sens, pe anumite grupuri de Facebook. 

Ocupantă a locului secund în sezonul ce tocmai s-a încheiat, Emiliana a fost echivalentul forţei

„Drăgălașilor… din păcate Emiliana noastră a ieșit! Deși nu merita în niciun caz să iasă… sunt multe concurente cu mult mai slabe decât ea! Otilia, Alina și Larisa nu erau atât de votate ca Emiliana (concurente mai slabe ca ea). Emiliana, we still love you, our Queen! BRAVO, ai still, Emiliana! De acum încolo, va fi o monotonie de nedescris în platoul Bravo, ai stil!”, a scris o telespectatoare Kanal D. Au fost și alte mesaje care au susținut acest lucru. Totuși, rămâne de văzut ce se va întâmpla sâmbătă, 31 martie, la Bravo, ai stil! All stars.

Otilia a gresit Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! All Stars” ? Outfitul concurentei i-a provocat o reactie fizica Iuliei Albu

 In aceasta seara, in Gala show-ului „Bravo, ai stil! All Stars”, difuzata imediat dupa „Exatlon”, la 23:15, tema propusa de jurati aspirantelor la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, „Jungle glam”, le va pune in incurcatura pe unele dintre fete.

Otilia este prima care intra in vizorul juratilor. Imbracata intr-o rochie roz, realizata in totalitate din pene, concurenta imita o pasare flamingo.
Maurice Munteau ii explica fetei ca nu a atins punctele necesare pentru a se incadra in tematica Galei din aceasta seara, fiind nemultumit in acelasi timp de faptul ca aceasta nu a realizat un styling pe masura cerintelor.
„La ce Gala ai venit tu azi, mai? Care sunt elementele jungle din tinuta ta? Esti salbatica? Eu nu ma gandesc neaparat la un flamingo cand ma uit la tinuta ta vestimentara, ci mai degraba la un cocosel de munte. Indiferent care ar fi fost tema, chiar si cocosei de munte, tot nu mi-ar fi placut ce ai facut! Mi se pare ca nu ai facut deloc styling, ai impins glamourul la cote extreme”, spune Maurice Munteanu.
Iulia Albu pare ca ii ia apararea Otiliei in fata colegilor ei de platou, dar vedeta se dezlantuie in afirmatii care o irita la culme pe concurenta.
„Uite, eu nu o sa fiu rea, asa cum au fost colegii mei. Mie chiar imi provoci o reactie fizica atunci cand te vad imbracata asa. Nu ai nicio legatura cu tema Galei!”, adauga Iulia Albu.
Care este verdictul juratilor pentru Otilia si ce are de spus in apararea outfitului ei veti putea afla in Gala din aceasta seara a emisiunii „Bravo, ai stil! All Stars”, difuzata la ora 23:15, la Kanal D!